Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δυστυχώς κάποιοι έχουν ασθενή μνήμη.

Παρακολούθησα την τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκο Χατζηνικολάου και νομίζω ότι αυτοί που μιλάγανε μάλλον δεν ζούσαν στην Ελλάδα 
Ζητάνε τώρα να υπάρχει μια πολιτισμένη αντιπολίτευση. 
Αν θυμάμαι καλά κανένας βουλευτής ή υπουργός του κυβερνώντος κόμματος   δεν τολμούσε να βγει έξω και να πάει σε κάποια ταβέρνα. Η κατανάλωσης των αυγών που έπεφταν εναντίον των υπουργών --βουλευτών του Π Α Σ Ο Κ είχε ανεβάσει τις τιμές των  αφού υπήρχε τεράστια κατανάλωση. 
Θυμάμαι τι έπαθε ο Κορίνθιος  βουλευτής Μπεγλίτης που ήταν και υπουργός Εθνικής΄ Άμυνας   όταν πήγε να μπει στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης  στην  δοξολογία . Επίσης είδαμε μαθητές κατά την διάρκεια των παρελάσεων αντί να γυρίζουν το κεφάλι τους όταν περνούσαν μπροστά από τους επίσημους να τους μουτζώνουν.
Στην εκπομπή αυτή όταν ο κ. Παπαδιμούλης έλεγε απίθανα πράγματα και του  έκανε παρατήρηση ο κ. Πεταλωτής του Π Α Σ Ο Κ του είπε πως τολμάς εσύ ένας του μνημονίου να μιλάς. 
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όσοι ψήφισαν τα μνημόνια δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε. Και έτσι έμεινε μόνο ο συνέταιρος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Καμένος ο αντιστασιακός ( δεν έχει καμία σημασία που ήταν υπουργός της Ν Δημοκρατίας ) και το Κ Κ Ε να μιλάνε. Κανένας άλλος. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πολλά.και που θα έχουν σχέση με τα ...αυγά