Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ένας πρόεδρος της Ε Π Ο που κάνει τον σκληρό αν και υπάρχουν εκκρεμότητες σε βάρος του


Αυτά είπε ο νέος πρόεδρος της Ε Π Ο Γιώργος Γκιτζίκης συνταξιούχος παράγοντας του ποδοσφαίρου και ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος του ασκεί κριτική 




Ο επί χρόνια ταμίας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΚΕΔ το τελευταίο διάστημα συγκέντρωσε 51 ψήφους από τις 55 Ενώσεις της χώρας, ενώ οι υπόλοιπες 4 ΕΠΣ ψήφισαν λευκό.
Οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, Μιρτσέα Σάντου, ο οποίος απηύθυνε πριν από την έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο διάδοχος του Γιώργου Σαρρή στην κεφαλή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ενώσεις αποφάσισαν να γίνω πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες. Όποιος έχει προτάσεις γι αυτό είναι αποδεκτός .Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλουν κατά του ποδοσφαίρου Ζητώ επιείκεια . Ο πρόεδρος της Ε Π Ο εκλέγεται από τις ενώσεις
Όσο για το θέμα της Εθνικής Ελλάδας και του προπονητή της, απάντησε:"Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της".

Σχόλιο του Νικηφόρου 

Κύριε Γκιρτζίκη ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ είπε σε συνέντευξη ότι 
"Για τους παράγοντες της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση ανέφερε: «Η ίδια η ομοσπονδία αν επιθυμεί να προστατεύσει το άθλημα, πρέπει για ένα διάστημα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, να βάλει στο περιθώριο όσους παράγοντες εμπλέκονται. Κι αν αποδειχτεί ότι είναι αθώοι, τότε να έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν».
Και εσείς κ. Γκιζιρίκη ως μόνιμος ταμίας έχετε εμπλακεί  στο θέμα Κάρτα υγείας .και τώρα προέκυψε και το άλλο που καίει .Η δικογραφία συντάχθηκε από την Πόπη Παπανδρέου και κατέληξε στην 2η τακτική ανακρίτρια. Συνοδεύεται από πόρισμα του ΣΔΟΕ που διαπιστώνει, ότι η ΕΠΟ πούλησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα αντί 1,4 εκ.ευρώ στην υπεράκτια εταιρεία Stadium Sport στις 25 Απριλίου 2005 και  η ΕΡΤ τα απέκτησε από τη Stadium στις 21 Μαρτίου 2005. Το όφελος της εταιρείας από την «πώληση» ήταν 540.000 ευρώ. Συνολικά η Stadium κέρδισε περίπου 4 εκ. ευρώ από τις συμφωνίες της με την ΕΠΟ. 
Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για όλα αυτά αλλά όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι το πανάρχαιο  " ... η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει  και να φαίνεται...
Ναι σε ψήφισαν οι ενώσεις και μέσα σε αυτές είναι και η δική μας της Κορινθίας. Που χαρακτηρίζω τον πρόεδρο της νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και σιωπά . 
Προσωπικά δεν έχω προτάσεις αλλά ερωτήματα και που κανένας δεν απαντά  Γιατί δεν ήταν υποψήφιος το 2012 ο κ. Σοφοκλής Πολύβιος . Και γιατί ο κ. Σαρρής αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια. Αυτό φανερώνει ότι οι πρόεδροι της Ε Π Ο πρόσωπα που δεν έχουν καμία βαρύτητα. 
Ενώ ο κ. μόνιμος ταμίας της Ε Π Ο πήρε θέση επάνω σε πολλά θέματα φρενάρισε στο θέμα του προπονητή. για να μη την πάθει όπως ο προκάτοχός του. Αυτό σημαίνει πονηρία που δεν έχει καμία σχέση με την εξυπνάδα. 
Αυτά τα ολίγα κ. μόνιμε ταμία της Ε Π Ο.γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να διαθέσω περισσότερο χώρο στο μπλοκ μου. για την αφεντιά σας..