Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Βαγγέλη Μαρινάκη : ένας φίλαθλος της Α Ε Κ σας γράφει χωρίς φόβο αλλά και χωρίς πάθος.

Παρακολούθησα  με πολύ μεγάλη προσοχή τον αγώνα Ολυμπιακού-- Παναιτωλικού και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να έχετε αναλάβει αυτό το φορτίο ( εσείς διοικείτε το ποδόσφαιρο μας ) και να μη έχετε την δυνατότητα να δείτε αυτοί που σήμερα ορκίζονται πίστη αιώνια στο πρόσωπο σας τα ίδια έκαναν και στους άλλους πριν από την αφεντιά σας. Γιατί στο χώρο αυτό έχουν από 30 χρόνια και ο μικρότερος πάνω από οκτώ χρόνια. 
Αλήθεια δεν ΄πήγατε στον πειρασμό να τους ρωτήσετε πως αντέχουν τόσα χρόνια να "υπηρετούν" το ποδόσφαιρο 
Και έρχομαι στον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα και σας ρωτώ αν έπαιζε τον αγώνα ένας ξένος διαιτητής με πόσους παίκτες θα ΄έπαιζε ο Παναιτωλικός;  
Οι παράγοντες ανέβασαν στην κορυφή της πυραμίδας  διαιτητές ανίκανους που αυτοί τους χρειάζονται για να μπορού να μένουν χρόνια τόσα που όπου αλλού να βρισκόντουσαν θα είχαν πάρει σύνταξη. 
Τώρα αυτά τα νούμερα το παίζουν αντιστασιακοί γιατί με τις εκλογές μπορεί  να έχουμε αλλαγές. και είμαστε διατεθειμένοι να παρουσιαστούμε άσπιλοι και αμόλυντοι 
Αυτά τα έχουμε δει σε όλες τις φάσεις τις πολιτικές γιατί ο χώρος του ποδοσφαίρου να υστερεί. Νομίζετε ότι διοικείτε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο βαθιά είσαστε νυχτωμένος. 
Τώρα γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Μα μήπως και ξυπνήστε και να πάψετε να είσαστε πιόνι σε αυτούς που χρόνια αμέτρητα διοικούν .Είμαι βέβαιος ότι θα πέσουν κλωτσιές γιατί θα καταλάβετε ότι σας εκμεταλλεύονται αγρίως.