Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Δεν είμαι περήφανος που δικαιώθηκα για την ομάδα της Κορίνθου .Αισθάνομαι λυπημένος για την αδιαφορία των πληγωμένων φιλάθλων της ιστορικής αυτής ομάδας



Ο Αλέξης Κούγιας  που τον υποδέχτηκε ο νεκροθάφτης και της Κορίνθου αλλά και του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με την προσλαλιά "Αλέξη καλώς ήρθες στο σπίτι σου.Που όμως ο ίδιος  τον είχε διώξει Και στην φωτογραφία παρακολουθεί τον αγώνα στο Πετρί για το κύπελλο μαζί με τον Σωτήρα Μαυρονάσο  .Μέχρι σήμερα δεν είδαμε καμία βοήθεια του Αλέξη προς την ομάδα της Κορίνθου. 

 Ο Μιχάλης Τσιχριτζής ο νεκροθάφτης της Κορίνθου 
 Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαργέτης που γνώριζε τον κ. Τσιχριτζή όσο κανένας κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Και όμως μετά έγινε ομοτράπεζος του και έβαλε πλάτη και δεν άφησε να γίνει η συγχώνευσης της Κορίνθου. 
Και συμμάχησε με αυτούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι οι υποψήφιοι του Παναγιώτη Λαμπρινού μέσα σε αυτούς ήταν και η αφεντιά του  χαρακτήρισαν  στη Γενική Συνέλευση την πρόεδρο -πρωτοδίκη ΤΣΟΥΛΑ
 Και μόλις έφτασαν τα δύσκολα στην ομάδα της Κορίνθου όπως και στο δικαστήριο που εκεί πήγα εγώ χωρίς να έχω καμία ανάμειξη αφού ήμουνα ο αδύναμος κρόκος  το έβαλε στα πόδια Και δεν έχει καμία τύψη που την πληρώνει η ομάδα της Κορίνθου από την μια και από την άλλη ο Νικηφόρος. Προσπάθησα να σώσω την Κόρινθο ζητώντας την διάλυση της  γιατί είναι καλύτερη από τον διασυρμό Επίσης ζήτησα  την οικονομική και ηθική  βοήθεια του κ. Μαργέτη και των άλλων υποψηφίων  για να αντιμετωπίσω τον δικαστικό αγώνα . Και ο κ. Μαργέτης παρουσίασε εικόνα υποψηφίου του κ. Τσιχριτζή στο αίτημα μου αυτό Μα θα έχουμε συνέχεια γι όλα αυτά Γιατί τίποτα δεν θα αφήσω στο σκοτάδι. . 
Ο παλαίμαχος  ποδοσφαιριστής Κυριάκος Καρασταμάτης που έζησε το δράμα της Κορίνθου στην Κρήτη που την πέρασαν οι παίκτες  μια ολόκληρη μέρα με ένα σάντουιτς που τους έδωσε η αντίπαλος ομάδα μετά τον αγώνα Μόνο γι αυτή την εμπειρία δεν έπρεπε να λάβει μέρος στον διασυρμό της ομάδας που τόσο έχει αγαπήσει Το φευγιό του  τον εκθέτει ακόμα περισσότερο 


Γεώργιος  Γιαννίκος Έγκριτος Κορίνθιος Δικηγόρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Κορίνθου Είναι αυτός που όχι μόνο δέχτηκε να γίνει η συνέλευσης παρωδία με ψηφοφόρους τους πελάτες της καφετέριας Πανιώνιος αλλά και να γίνει πρόεδρος ο κ. Δημόπουλος που αν κοιτάξουμε τα μητρώα της ομάδας δεν θα βρούμε το όνομα του ούτε και του γραμματέα 
Και θυμάμαι ότι ο κ. Γιαννίκος είχε πει αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να συντηρήσουμε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα το τοπικό.
Και αντί να την διοικήσουν την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Και έκανε μια πολύ σοβαρή κατηγορία ο κ. Γιαννίκος για ένα ποσό που χρέωσαν στην ομάδα της Κορίνθου οι διοικούντες και δικαιούχος ήταν ο κ. Μάριος Σταματάκης .
Βέβαια όλη η διαδικασία της χρέωσης ήταν αστεία όπως και αστεία η διοίκησης αλλά και η μαζί με άλλους συνδιοίκηση του κ. Σταματάκη. Και δεν μπορώ να καταλάβω κ. Γιαννίκο πως δεν κάνατε τις νομικές κινήσεις για να σβήσει αυτό το παράνομο ( λόγω διαδικασίας ) χρέος Εκτός αν έγιναν όλα αυτά χωρίς να μας ενημερώσετε. Σας κατηγορώ κ. Γιαννίκο γιατί δεν περιφρουρήσατε την ομάδα που έχετε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. 
Και αυτά δεν τα γράφω τώρα που ανεβαίνει τον Γολγοθά η Κόρινθος. Αλλά και την εποχή που όλοι βλέπατε τον κ. Μπεθάνη ως νέον Βαρδινογιάννη. 
Υπάρχουν τα γραπτά μου. Και όταν όλα αυτά τα έλεγα ( τηλεόραση) ή τα έγραφα στην εφημερίδα με χαρακτήριζαν εχθρό της Κορίνθου σοβαρά μέλη κοινωνίας της Κορίνθου. Που τώρα έχουν εξαφανιστεί γιατί ίσως να ντρέπονται ή να μη τους ζητήσουν ευθύνες γιατί το παίζανε και ηγέτες. Εγώ δεν τους συγχώρησα γιατί μου είναι ανύπαρκτοι. Προσπάθησαν να με δείρουν με πήγαν στα δικαστήρια . Αλλά τους πλήρωσα με τόκο μάλιστα γιατί βγήκα αληθινός. 



Μάριος Σταματάκης και Σωτήρας Μαυρονάσος
Πρέπει να διαγραφούν μαζί με τον Μιχάλη Τσιχριτζή από τα μητρώα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου με το αιτιολογικό "Νεκροθάφτες της Κορίνθου" 


Επίλογος 
Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα .
Είμαι λεύτερος 










Μάριος Σταματάκης και Σωτήρας Μαυρονάσος
Πρέπει να διαγραφούν μαζί
 με τον Μιχάλη Τσιχριτζή

από τα μητρώα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου με το αιτιολογικό "Νεκροθάφτες της Κορίνθου