Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Βασίλη Πετρόπουλε : Δεν είναι αρκετό το ταλέντο για να σε οδηγήσει στην κορυφή

Βασίλη Πετρόπουλε όταν βρισκόσουν στα πρώτα ποδοσφαιρικά σου βήματα   και σε έβλεπα να παίζεις σε χαρακτήρισα Νουρέγιεφ του ποδοσφαίρου .
Και ο Νουρέγιεφ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σε χαρακτήρισα έτσι γιατί αν και πολύ μικρός όταν είχες την μπάλα στα πόδια σου έκανες φιγούρες χορευτικές που ομολογώ εγώ ένας άνθρωπος που έχω ζήσει εξήντα και χρόνια μέσα στα γήπεδα που έχω γυρίσει τα Ευρωπαϊκά γήπεδα και έχω δει από κοντά πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστές . Ομολογώ ότι το δικό σου παίξιμο με εντυπωσίασε περισσότερο απ όλους και πίστευα ότι θέμα χρόνου θα ήταν να σε δούμε όχι με την φανέλα μεγάλης Ελληνικής ομάδας αλλά με την γαλανόλευκη  
Γιατί πίστευα στο ταλέντο σου που πλημμύριζε μέσα σου και η Κορινθία και τολμώ να πω ακόμα και η Ελλάδα θα ήταν πολύ μικρή να σε κρατήσει.
Και όμως δεν πέτυχες απολύτως τίποτα. Και δεν νομίζω ότι την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν τρίτοι που χάθηκε αυτό το σπάνιο ταλέντο σου. 
Και μετά την αποβολή σου από τον διαιτητή Δασκαλόπουλο ( που πήγε να σε προστατέψει με την δεύτερη κάρτα ενώ έπρεπε να σου δείξει κόκκινη ) και την διαγωγή σου απέναντι σε έναν διαιτητή που βρίσκεται στην κορυφή της; πυραμίδας μου δίνεις το δικαίωμα δημόσια να σου πω ότι εσύ είσαι υπεύθυνος που δεν προχώρησες 
Κρίμα που ο Θεός σε προίκισε και εσύ το θείο δώρο Του ίσως λόγω χαρακτήρα ( μετά απ αυτά που είπες στον διαιτητή ) το ...κλότσησες Κρίμα για όλους μας που δεν σε καμαρώσαμε ενώ αντίθετα μας πίκρανες.