Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Το στοίχημα με βάση τον Διαιτητή και θα σας διευκολύνει

Κέρκυρα -- Ξάνθη : Θεωρώ τον αγώνα  αυτόν ότι έχει τρεις τύχες και ο παίκτης του στοιχήματος  πρέπει εδώ να λάβει υπόψη του ότι τον αγώνα τον διαιτητεύει ο διαιτητής Γιώργος Δασκαλόπουλος  που κάνει μόνο ανθρώπινα λάθη. Και είναι από τους ικανότερους διαιτητές . Που σημαίνει η Κέρκυρα δεν θα έχει καμία εύνοια ως γηπεδούχο σωματείο.
Γιατί το καρπούζι έχει μάθει ο διαιτητής να το μοιράζει  ακριβώς στη μέση. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα Γιατί ο κ. Χριστόφορος δεν χρησιμοποιεί τον Δασκαλόπουλο σε σπουδαίας σημασίας αγώνες. Και η απάντησης είναι απλή Γιατί είναι αξιοπρεπής που σημαίνει ασυμβίβαστος 


Πανιώνιος --Παναθηναϊκός : Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι τον αγώνα αυτόν θα τον διευθύνει ο πρώην Αθηναίος και νυν Καβαλιώτης διαιτητής Σταύρος Μάνταλος που είναι πολύ έξυπνος και ξέρει να υποστηρίζει μια ομάδα χωρίς να εκτεθεί. Εδώ λοιπόν οι παίκτες δεν πρέπει να αποκλείσουν το σημείο Χ 

Βέροια --Ο Φ Η: Εδώ τον αγώνα τον διαιτητεύει ο πρώην Θεσσαλονικιός και νυν Καβαλιώτης Διαιτητής Αμπάρκιολης Χρήστος. που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Με ιστορία που με κάθε λεπτομέρεια μας έχει διηγηθεί ο κ. Αλέξης Κούγιας. Αδύναμη η ομάδα της Κρήτης. Αλλά και δυνατή να ήταν δεν θα είχε καμία τύχη.

Γιάννινα --Πανθρακικός :Ο Άγιαξ των Ιωαννίνων μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε στο Καραϊσκάκης παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει νέα παιδιά και πιστεύουν στην ομάδα τους. Τον αγώνα τον διαιτητεύει το μεγαλύτερο ταλέντο της διαιτησίας. ο Ηλίας Σπάθας. Στην Αγγλία αν διαιτήτευε θα είχε γράψει ιστορία θετική  Μα ζει στην Ελλάδα και εδώ θα ίσχυε το αμαρτίες γονέων παιδεύουν τα παιδιά τους. Μα όμως και ο γιος πλέον έχει κάνει αρκετές αμαρτίες που μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο. Αμαρτίες παιδιών παιδεύουν ...γονείς 
Τώρα τι παιδεμό μπορεί να κάνει κάποιος στο Γιάννη Σπάθα είναι κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί. Στον αγώνα αυτόν τον πρωτεύοντα ρόλο θα το παίξει η σφυρίχτρα.  Προσοχή γιατί ο αγώνας έχει πολλά απρόβλεπτα.

Π Α Ο Κ -- Πλατανιάς Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι παίκτες βλέπουν ένα άσσο τεράστιο αλλά αγνοούν ότι τον αγώνα αυτόν το διαιτητεύει ένας έξυπνος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης που έχει δώσει εξετάσεις πίστεως και έχει πάρει άριστα Μπορεί κανένας να ξεχάσει τον σφαγιασμό της Α Ε Κ και ότι δεν είδε το χέρι του Μανιάτη από απόσταση ένος μέτρου. Ένας διαιτητής που έπρεπε μόνος του να είχε φύγει από την διαιτησία. Μα έχουμε Ελλάδα και αυτό να μη το ξεχνά κανένας παίκτης του στοιχήματος. 

Εργοτέλης --Καλλονή Τον αγώνα αυτόν θα τον διαιτητεύσει ο από την διπλανή Αργολίδα προερχόμενος Ιωαννίδης Κωνσταντινος που μέχρι σήμερα δεν μας παρουσίασε τα προσόντα του για να διαιτητεύει αγώνες της Σούπερ Λίγκα. 
Βέβαια συγκρινόμενος με τα διάφορα διαιτητικά μπουμπούκια που υπάρχουν στο χώρο της διαιτησίας μπορούμε να υποστηρίξουμε μεταξύ κακών διαιτητών να προτιμήσουμε τους λιγότερο κακούς. 
Οι παίκτες του στοιχήματος να υπολογίσουν ότι ο διαιτητής δεν έχει την προσωπικότητα που να μη επηρεάζεται από την έδρα 


Λεβαδειακός --Αστέρας Τριπολης : Ο δυσκολότερος αγώνας του στοιχήματος που η Κ Ε Δ όρισε τον διαιτητή Βοσκάκη Μιχάλη που είναι ακατάλληλος για διαιτητής 
Και θα μείνει στην ιστορία ο αγώνας Βέροια --Άρης Θεσσαλονίκης που στο τέλος απέβαλε παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης που πήγε να τον συγχαρεί Στον αγώνα αυτόν δεν υπάρχει φαβορί. Ο δε διαιτητής είναι απρόβλεπτος. 


Ολυμπιακός -- Παναιτωλικός : Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιτρέπει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να χρησιμοποιείται κατά κόρο ο διαιτητής Δημητρόπουλος Αλέξανδρος που κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο δυο φορές παίζει την ομάδα του Ολυμπιακού ενώ υπάρχουνoi διαιτητές που δεν έχουν ούτε και κατά την περσινή περίοδο διαιτητεύσει την ομάδα του Ολυμπιακού.  Ενώ ο κ. Δημητρόπουλος στα έξη παιχνίδια που διαιτήτευσε την περίοδο 2013--2014  τα δυο ήταν με την ομάδα του Ολυμπιακού. 

Πρόκλησης 

Αντί να τον εξαφανίσουν τον κ. Μήτσιο τον έβαλαν τέταρτο στον αγώνα Κέρκυρας -- Ξάνθης. Σαν να μας λέει ο κ. Χριστόφορος είμαι μάγκας και κάνω ότι θέλω.