Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Άκουσα ..διάβασα...είδα και κρίνω για να με κρίνετε

Η κοινή εμφάνιση στο Πετρί μεταξύ Αλέξη και Σωτήρα μετά το καλωσόρισμα το ιστορικό που του έκανε ο Νεκροθάφτης της Κορίνθου και γενικά του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Μιχαλιός προσφωνώντας τον "Αλέξη καλωσόρισε   στο σπίτι σου" 
Από τότε πέρασε χρονικό διάστημα πολύ μεγάλο και δεν είδαμε φως από Πάτρα μεριά. 
Και σήμερα η ομάδα της Κορίνθου να απέχει από τον πρωτοπόρο Α Ο Ζευγολατιού δέκα ( 10) βαθμούς. 
Που σημαίνει ότι αρχίζει να νοιάζεται πως θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία. με αξιοπρέπεια Βέβαια το να μη μπορείς να πάρεις έστω και ισόπαλο αποτέλεσμα αν και η αντίπαλη ομάδα παίζει με δέκα παίκτες; από το πρώτο ημιχρόνιο αυτό σημαίνει δυστυχώς κατάντια. 



Και φτάσαμε για την ομάδα της Κορίνθου να κυκλοφορούν ακόμα και ανέκδοτα. Και είμαι υποχρεωμένος να σας γράψω κάτι που κυκλοφορεί Να μη περνάς από το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου  γιατί κινδυνεύεις να σου βγάλει Δελτίο ποδοσφαιριστή ο Μαυρονάσος

Και όλα αυτά βγαίνουν από τις τελευταίες μεταγραφές που έκανε η Κόρινθος που οι ηλικίες των παικτών έχουν καβατζάρει τα σαράντα(40)  Τόπο στα νιάτα. 



Μέχρι σήμερα  είχαμε αλλαγές στο πρόσωπο των προπονητών της Κορίνθου . Και μάλιστα φτάσαμε στον αριθμό τέσσερα . Αλλά τώρα έχουμε και αλλαγή στο πόστο του γενικού αρχηγού. Και ο επαναστάτης ( που εδώ σημαίνει επαναστατεί αλλάζοντας στρατόπεδο ) Δημήτρης Λέκκας είδε πόρτα που σημαίνει δεν μας κάνεις για αρχηγός. Πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν γίνει γιατί ο υιός Γιάννης Λέκκας πήγε εκδρομή και δεν κάθισε να αγωνιστεί με την ομάδα