Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Το στοίχημα με βάση τον Διαιτητή

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε μια ενημέρωση των αγώνων του στοιχήματος βάσει των ικανοτήτων του διαιτητή 

                              Αγώνας :Π Α Ο Κ -- Παναιτωλικού 



Τον αγώνα αυτόν θα τον διευθύνει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος που οι φιλοδοξίες του έπρεπε να φτάνουν Γ τοπικό Και όμως με τις δημόσιες σχέσεις έφτασε στην κορυφή της πυραμίδας. Ο διαιτητής μπορεί να τινάξει τον αγώνα στον αέρα. Πρωταγωνιστής ο Διαιτητής 

                  Αγώνας: Βέροια --Ολυμπιακός    


Η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστια. Ο Ολυμπιακός δεν παίζεται από καμιά Ελληνική ομάδα ούτε μέσα ούτε εκτός γηπέδου Ο διαιτητής από την Αργολίδα Κωνσταντίνος Ιωαννίδης είναι αρεστός στον Ολυμπιακό αφού κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο  είχε την τιμή να διαιτητεύσει δυο φορές την ομάδα του Λιμανιού. Ενώ οι μισοί συνάδελφοι του δεν πέρασαν ούτε μια φορά.
Το δυο (2) είναι τόσο μεγάλο όσο η απόστασης Βέροιας  Λιμανιού 

                                Αγώνας : Γιάννινα --Κέρκυρα  
                                                                                              
                                                                  

Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για τους προπονητές που αποκλείστηκαν οι ομάδες των από Β κατηγορίας συγκροτήματα. Και θα τα παίξουν όλα για όλα. Και η επιτροπή όρισε τον Γιάννη Καμπαξή που γυάλιζε τον πάγκο του 4ου διαιτητή σε έξη (6) αγώνες και έχει διαιτητεύσει μόνο τον αγώνα Νίκης --Βόλου --Παναθρακικού Για να καταλάβετε την σοβαρότητα αυτών που διοικούν την διαιτησία. Καμία εμπιστοσύνη στον Διαιτητή. 

                 Αγώνας : Πανιώνιος --Πανθρακικός 


 Κατά το παρελθόν είχα γράψει ότι ο διαιτητής Μιχαήλ Βοσκάκης είναι κατάλληλος λόγω σώματος μόνο για να κάνει παρελάσεις Μέχρι σήμερα έχει διαιτητεύσει έξη (6) αγώνες και ήταν 4ος σε ένδεκα ( 11) που σημαίνει εκλεκτός της επιτροπής. Αν έπαιζα στοίχημα θα είχα σβήσει το σημείο δυο και πολύ δειλά θα χρησιμοποιούσα το Χ Ο Πανιώνιος είναι δυνατή ομάδα και μέσα και έξω από το γήπεδο. 

           

                    Αγώνας : Α Ε Καλλονής -- Αστέρας                                                                                
                                             
                                            
Ένα παιχνίδι μεταξύ δυο λαβωμένων ομάδων που καλείται ένας διαιτητής ο Ανδρέας Παππάς να το διευθύνει. Επειδή γνωρίζω του Μυτιληνιούς που είναι φιλόξενοι και δεν δημιουργούν επεισόδια δεν θα δώσουν καμία σημασία στον ανίκανο διαιτητή Παππά Είναι όμως ένα παιχνίδι που έχει όλα τα σημεία. Βέβαια πρωταγωνιστής εδώ θα είναι και ο διαιτητής που είναι απρόβλεπτος. 

                   Αγώνας Λεβαδειακός -- Ξάνθη 

                                                                                                   



Αν είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω έναν αγώνα της Σούπερ Λίγκα θα πήγαινα στον αγώνα αυτόν Που αν ο Ηλίας Σπάθας αφήσει το ταλέντο να μιλήσει και όχι το όνομα του τότε θα έχουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα που σημαίνει και τα τρία σημεία . Αν όμως μιλήσει το όνομα του διαιτητή ο Λεβαδειακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες. 

                   Αγώνας Π Α Ο -- Πλατανιάς 


Ο Διαιτητής Δημήτρης Στυλιάρας μετά την αποχώρηση του διαιτητή Αναστάσιο  Κάκκο είναι η πρώτη διαιτητική δύναμη  που έχουμε άσχετα αν οι αρμόδιοι δεν τον χρησιμοποιούν σε μεγάλα παιχνίδια. Και είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα βγάλει καμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας