Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Άκουσα ..διάβασα...είδα και κρίνω για να με κρίνετε

Παρακολουθώ με πολύ μεγάλη προσοχή ις κινήσεις των παρατηρητών της διαιτησίας και αισθάνομαι θαυμασμό για τους ανιδιοτελείς αυτούς εργάτες της διαιτησίας. 
Αλλά όμως ο Γιώργος ο Δούρος αυτό το λεβεντόπαιδο ακόμα και στους ορισμούς προκαλεί.
Παρακαλώ ας διαβάσουμε μαζί τους ορισμούς που η
 Κ Ε Δ έχει κάνει στο άξιο τέκνο του Βέλου. 
Πρώτη αγωνιστική Ό Φ Η  --Παναιτωλικός προορισμός Κρήτη-- Ηράκλειο  
Έβδομη αγωνιστική Νίκη Βόλου --Πανθρακικός Προορισμός Βόλος 
δωδέκατη αγωνιστική Εργοτέλης --Αστέρας Τρίπολης Προορισμός Κρήτη --Ηράκλειο  
δέκατη Πέμπτη αγωνιστική Ο Φ Η --Καλλονή Προορισμός Κρήτη -- Ηράκλειο 
Δέκατη  έκτη αγωνιστική Π Α Ο Κ -- Πανιώνιος προορισμός Θεσσαλονίκη 
Δέκατη όγδοη αγωνιστική Εργοτέλης --Πανιώνιος προορισμός Κρήτη -- Ηράκλειο. Το να σ έχουν ορίσει σε έξη αγώνες και οι τέσσερις να πας στο Ηράκλειο για να δει δυο φορές αγωνιζόμενο τον Ο Φ Η και δυο φορές τον Εργοτέλη είναι πολύ κωμικό. Και μάλιστα στους αγώνες Ο Φ Η -- Καλλονή και Π Α Ο Κ --Πανιώνιος για να κρίνεις μάλιστα τον μεγάλο αστέρι της διαιτησίας Δελφάκη!!!
Φίλος είχε την καλοσύνη να με πάρει στο τηλέφωνο και να μου διαβάσει μια ανακοίνωση ανθρωπιάς που έβγαλε κατά την διάρκεια των εορτών η ομάδα του Πανσολυγειακού.  Στις 28 Δεκεμβρίου του 2014 θα γινόταν ένα τουρνουά τεσσάρων ομάδων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Και οι ομάδες που θα έπαιζαν Πανσολυγειακός -- Σοφικό 05  και Παλαίμαχοι Πανσολυγειακού -- Ακαδημία Πανσολειγιακού!!! Αυτός ο αγώνας πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά γιατί είμαι βέβαιος ότι θα έπαιζαν ακόμα πατέρα και γιος. 
Αλλά η ανακοίνωσης έχει και άλλη πρωτοτυπία. Γράφουν οι οργανωτές " Χρήματα δεν θα δεχτούμε παρά μόνο τρόφιμα και τα οποία θα μοιραστούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 
Συγχαρητήρια στην Διοίκηση της ομάδας του Πανσολυγειακού που δεν είναι η πρώτη φορά που μ ας εντυπωσιάζει.