Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το σημερινό ποδόσφαιρο της Ελλάδας δεν μπορεί να έχει πρόεδρο της Ε Π Ο άνθρωπο με τεράστιο ηθικό ανάστημα γιατί θα αποτελεί παραφωνία.

Κάποιοι είπαν να βάλει υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της Ε Π Ο το κόσμημα του χώρου του ποδοσφαίρου 
Και κάθομαι και μελετώ κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει για τον ξένο αρχιδιαιτητή και για τον κ. πρόεδρο της Ε Π Ο Γιώργο Σαρρή.
Και γελώ με αυτούς που κάνουν αυτές τις σκέψεις. 
Ρωτά ο Δημοσιογράφος : Για το αν μπορεί η επιλογή ενός ξένου αρχιδιαιτητή να βελτιώσει τα κακώς κείμενα της διαιτησίας: 

Λυσσαρίδης "Δεν το αποκλείω, αλλά θεωρώ πως είναι μια ομολογία αδυναμίας να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα σε τέτοιου είδους θέσεις  από την πατρίδα.
Τα μοντέλα με ξένους τεχνοκράτες δεν πέτυχαν ως επί το πλείστον. Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στην αναζήτηση ξένου παράγοντα που θα έρθει να ρυθμίσει τα του οίκου μας. Όντως υπάρχει πρόβλημα στην διαιτησία. Ας σκύψουν οι αρμόδιοι στο πρόβλημα και ας αναζητήσουν τα κατάλληλα πρόσωπα για να θεραπευτούν αυτές οι αδυναμίες.
Η συγκυρία στην χώρα μας που επιτρέπει την ξένη κηδεμονία, την οποία δεχθήκαμε σε πάρα πολλούς και πιο σημαντικούς χώρους από το ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα ολίσθημα και μια ομολογία αδυναμίας η έλευση ξένου αρχιδιαιτητή".


Ρωτά ο Δημοσιογράφος :Για την διοίκηση της ΕΠΟ υπό τον Σαρρή: 

 Λυσσαρίδης"Εξακολουθεί η ΕΠΟ να κηδεμονεύεται από τους γνωστούς ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα γνωστά κέντρα αποφάσεων.

Έχουν όνομα και επώνυμο οι ισχυροί. Οι εναλλαγές γίνονται στο επίπεδο ενός διδύμου ισχύος, που έχει την πάσης φύσεως ισχύ και επεκτείνεται και στο ποδόσφαιρο. Είτε μονάδα είναι ο ισχυρός, είτε δίδυμο, πλαισιώνεται από δορυφόρους και είναι ένα σύστημα που ανακυκλώνεται και ανατροφοδοτείται".

Σχολιασμός; Νικηφόρου 

Και βάζω από μια τα πολύ σωστά λόγια του κ. Λυσσαρίδη και από την άλλη παραθέτω τους υπέροχους συμβούλους της Ε Π Ο με τους οποίους θα συνεργαζόταν το αγλάισμα του ποδοσφαίρου μας.
Με τον κ Νικόλαο Προύτζο. τον κ.Ευάγγελο  Μαζαράκη τον κ Γιάννη . Οικονομίδη τον κ. Αριστείδη Σταθόπουλο  τον κ. Ευάγγελο Τοπολιάτη τον κ.Γεώργιο  Καραμελίδη  τον κ. Γεώργιο Βούρβαχη τον κ.Παναγιώτη Δημητρίου που οι άνθρωποι πρέπει να γράψουν στην ταυτότητα τους και στη θέση επάγγελμα ποδοσφαιρικός παράγοντας χωρίς να παράγει απολύτως τίποτα. 
Άφησα τελευταίο τον μοναδικό υποψήφιο για την εκλογή του προέδρου τον κ. Κωνσταντίνο Γκιρτζίκη που για μένα ο κύριος αυτός είναι ανύπαρκτος. 
Αλλά όμως για την εκλογή του προέδρου θα ψηφίσει και ο δικός μας κ. Μιχαλιός Τσιχριτζής και προσπαθώ να βρω κοινά σημεία με τον κ. Λυσσαρίδη. Δεν έχει κανένα αντίθετα αυτά που έχει κάνει ο κ. Μιχαλιός δεν θα μπορέσει να τα αντέξει να τα ακούσει ο κ. Λυσσαρίδης. Και είμαι βέβαιος μόλις θα άκουγε ότι όταν ο χοντρόπετσος πρόεδρος ήταν πρόεδρος της Κορίνθου έβαλε εν γνώσει του τιμωρημένο παίκτη για να μηδενιστεί η ομάδα του και να χάσει το πρωτάθλημα θα τον απαγόρευε να τον ψηφίσει