Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τρεις εικόνες που μας παρουσιάζουν την συνέπεια όλων αυτών που εργάζονται στο Δημόσιο

Αυτό είναι το λεωφορείο του δήμου που κάθε πρωί το συναντώ να μεταφέρει ότι το ιερότερο έχει μια χώρα. Τους μαθητές που κάθονται μακριά από το σχολείο τους Και το βρήκα παρκαρισμένο μέσα σε ένα χωράφι με ελαιόδενδρα μάλλον επειδή έχει πάθει κάποια βλάβη 



Όπως και μόνοι σας μπορείτε να δείτε το πίσω σημείο του λεωφορείου καταλαμβάνει ένα μέρος του Γερμανικού δρόμου που είναι πολυσύχναστος  Βλέποντας την εικόνα κάποιος θα σκέφτηκε ότι δεν θα είχε τον απαιτούμενο χώρο ο οδηγός για να παρκάρει .



Αυτή η εικόνα μας δείχνει το μπροστινό μέρος του Λεωφορείου που έχει ολόκληρο για να προχωρήσει και να μη είναι εκτεθειμένη η περιουσία του Δήμου αλλά και ο Δημότης. 


Σχολιασμός Νικηφόρου. 

Να γιατί φτάσαμε στο σημερινό χάλι. Αυτοί που προσφέρουν τις υπηρεσίες των στο δημόσιο θεωρούν τους εαυτούς των συνεχώς αδικημένους. Δεν έχει καμία σημασία που όλοι στόχευαν στοχεύουν και θα συνεχίσουν να στοχεύουν το δημόσιο. Και ας πάρουμε ως παράδειγμα το λεωφορείο αυτό αν ήταν ιδιώτη. 
Ο οδηγός του δεν θα τολμούσε να το εγκαταλείψει γιατί το αφεντικό θα τον έδιωχνε αμέσως από την δουλειά του.Θα φρόντιζε να βρει αμέσως ή συνεργείο για να το επισκευάσει ή γερανό για να το πάει στο συνεργείο . Ουδέποτε θα το άφηνε στο σημείο αυτό που κινδύνευε και να πάθει ζημιές ή να προξενήσει. Και σε κάποιο ατζαμή οδηγό ή αφηρημένο ακόμα και ανθρώπινη ζημιά.
Είμαι βέβαιος ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δεν θα πάθει τίποτα ούτε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μα ούτε και ο διοικητικός προϊστάμενος. 
Κάποτε ζητούσα από τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κάτι στοιχεία και πήρα την απάντηση ότι αρκετά μας κουράσατε.
Τίποτα δεν θα μπορέσει να γίνει στην Ελλάδα γιατί κανένας δεν μπορεί να βάλει τους δημοσίους υπαλλήλους να εργάζονται όπως τον Ιδιωτικό τομέα. 
Εγώ που παρουσιάζω αυτά τα θέματα στο τέλος θα με χαρακτηρίσουν γραφικό. 
Δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό αλλά ποτέ του ανεύθυνου πολίτη. 
Πέρασα από το Λεωφορείο στις 11.30 π.μ και είδα όλα αυτά Το λεωφορείο κινείται ώρες πριν να μπουν οι μαθητές στην τάξη των. Που σημαίνει ότι κοντά στις 4 ώρες ήταν εκεί το λεωφορείο