Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πάνο Καμένε γιατί να είσαι τόσο "φιλόστοργος" προς την τρίτη ηλικία.

Στο διαφημιστικό σου σποτ έβαλες ένα μικρό παιδάκι να πρωταγωνιστή μαζί με το τραινάκι του. Και από την άλλη συμβουλεύεις τα παιδιά που οι πατεράδες των είναι πλέον στην τρίτη ηλικία να τους κλειδώσουν στα σπίτια τους για να μη πάνε να ψηφίσουν. Γιατί θα ρίξουν μέσα στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του Σαμαρά.
Και όλα αυτά τα φιλοσοφημένα τα υποστηρίζεις έχοντας στην αγκαλιά σου ένα μικρό παιδί. 
Που του στερείς τον παππού του γιατί την Κυριακή 25 του Γενάρη  που θα γίνουν εκλογές πρέπει το αποκούμπι του παιδιού ο παππούς του αλλά και γιαγιά του να τους στερηθεί.Γιατί σύμφωνα με το φιρμάνι σου βρε Πανούλη    από την Ανατολή του ηλίου που ανοίγουν οι κάλπες  μέχρι την δύση δεν θα είναι ελεύθεροι  αφού θα τους κλείσουν τα παιδιά τους   για το καλό της Ελλάδας  μέσα στο σπίτι τους που   οι ίδιοι το  έχουν κατασκευάσει. 
Ξέρεις κ. Πάνο μας ότι οι περισσότεροι πατεράδες που σήμερα ζουν και εσύ τους απαγορεύεις να ψηφίσουν πέρασαν μαύρες μέρες στη ζωή τους λόγω περιπετειών που πέρασε η χώρα  μας   
Δεν πέρασαν τα βελούδινα δικά σου χρόνια που είχες πατέρα τον μεγαλύτερο έμπορο αυτοκινήτων Και στον πρώτο σου γάμο είχες πεθερό τον βιομήχανο γάλακτος ΦΙΛΊΠΠΟΥ. 
Και αφού γεύτηκες το μέλι της εξουσίας μέσα στη κηρήθρα που λέγεται Νέα Δημοκρατία θέλησες να το παίξεις αρχηγός --σωτήρας της χώρας μας. 
Σε χειροκροτώ γι αυτό που προσπαθείς να κάνεις αλλά όμως χρησιμοποιείς μεθόδους που ούτε κανένας δικτάτωρ με κοινοβουλευτικό μανδύα δεν σκέφτηκε να κλειδώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους στα σπίτι. Και ζήτησε να γίνουν συνεργοί στην υλοποίηση του σχεδίου τα παιδιά των.
Αφήνουν να κρίνουν τα λόγια σου αρχηγέ των ανεξάρτητων Ελλήνων οι σκλαβωμένοι ...Έλληνες.