Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τα γράφουμε πριν γίνουν γιατί τότε έχουν αξία

Αυτά έγραψα την Παρασκευή πριν από τον αγώνα 

Βέροια --Ο Φ Η:

 Εδώ τον αγώνα τον διαιτητεύει ο πρώην Θεσσαλονικιός και νυν Καβαλιώτης Διαιτητής Αμπάρκιολης Χρήστος. που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Με ιστορία που με κάθε λεπτομέρεια μας έχει διηγηθεί ο κ. Αλέξης Κούγιας. Αδύναμη η ομάδα της Κρήτης. Αλλά και δυνατή να ήταν δεν θα είχε καμία τύχη.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Ο άνθρωπος τα σαλατοποίησε στην κυριολεξία και όμως επιμένουν να τον χρησιμοποιούν γιατί νομίζουν ότι αυτοί που διοικούν την Ε Π Ο ( και είναι λάθος να πιστεύουν κάποιοι ότι την διοικεί ο Μαρινάκης ) θα τους είναι πολύτιμο εργαλείο ο άνθρωπος αυτός για να μπορούν να πάρουν ενώσεις. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο εν λόγω διαιτητής είναι ένα: Να διώξει και τους υπόλοιπους θεατές που έχουν μείνει .

Κέρκυρα -- Ξάνθη : Θεωρώ τον αγώνα  αυτόν ότι έχει τρεις τύχες και ο παίκτης του στοιχήματος  πρέπει εδώ να λάβει υπόψη του ότι τον αγώνα τον διαιτητεύει ο διαιτητής Γιώργος Δασκαλόπουλος  που κάνει μόνο ανθρώπινα λάθη. Και είναι από τους ικανότερους διαιτητές . Που σημαίνει η Κέρκυρα δεν θα έχει καμία εύνοια ως γηπεδούχο σωματείο.
Γιατί το καρπούζι έχει μάθει ο διαιτητής να το μοιράζει  ακριβώς στη μέση. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα Γιατί ο κ. Χριστόφορος δεν χρησιμοποιεί τον Δασκαλόπουλο σε σπουδαίας σημασίας αγώνες. Και η απάντησης είναι απλή Γιατί είναι αξιοπρεπής που σημαίνει ασυμβίβαστος 

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Και έπεσα μέσα πέρα για πέρα. Γιατί όποιος άλλος ήταν στη θέση του ένα από τα δυο "πέτσινα" πέναλτι θα το έδινε. Και βγαίνει ο Περικλής Βασιλάκης και πλήρως δικαιώνει τον Γιώργο Δασκαλόπουλο όταν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πάνελ πάνε να τον φάνε Να γιατί γράφουμε όλα αυτά πριν να γίνουν