Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Παράγοντες να κάνετε την δική σας επανάσταση για να φέρετε την ανάσταση στο ποδόσφαιρο μας

Κύριοι Πρόεδροι: της Ελλάδας Βέλου και του Παννεμεατικού σας τα γράφω πριν να γίνουν αλλά εσείς όχι μόνο δεν ξυπνάτε αλλά αντίθετα υποστηρίζετε αυτούς που σας μειώνουν γιατί σας θεωρούν μειωμένης αντίληψης 

Τα παρακάτω έγραφα την Παρασκευή πριν από τους αγώνες




 Παννεμεατικός --Ελλάς Βέλου

Τον αγώνα αυτόν θα τον διευθύνει ο επόπτης της Β εθνικής κατηγορίας  Κωνσταντόπουλος .Και εδώ  γίνεται και το μεγάλο μπέρδεμα Θεωρούν κάποιον επειδή είναι επόπτης στα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα τα καταφέρει και ως κεντρικός. Και η Ελλάδα Βέλου έχει τάσεις ανόδου και δεν μπορεί η επιτροπή να κάνει ορισμούς πρόχειρους 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Ο πρόεδρος της Ελλάδας ήταν ο μεγαλύτερος κομματάρχης του ψηφοδελτίου της Αναγέννησης και ο πρόεδρος του Παννεμεατικού είμαι βέβαιος ότι θα υποστήριξε τον προκάτοχο του Γιάννη Βαφειάδη που βγήκε και αυτός μαζί με τον κ. Τσιχριτζή τον οποίο κατηγορούσε όταν ήταν και αυτός πρόεδρος της ομάδας της Νεμέας. Δυο πρόεδροι αντιμετωπίζονται από τον κ. Μιχαλιό κατά τον χειρότερο τρόπο. Γιατί η Ελλάδα Βέλου και ούτε και ο Παννεμεατικός δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά από την Αναγέννηση που είναι χειρότεροι και από τον Μεσαίωνα. 
Έβλεπα από χιλιόμετρα μακριά ότι ο Κωνσταντόπουλος δεν μπορούσε να διευθύνει τον αγώνα αυτόν αφού έχει ακολουθήσει όχι καριέρα κεντρικού διαιτητή. Και αυτό το γνωρίζω εγώ και το αγνοεί η επιτροπή. 
Και ένας άσχετος με όλα αυτά θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι η επιτροπή ορισμού είναι ανίκανη. Και εγώ τους απαντώ ότι είναι ικανότατη και βαδίζει βάσει προγράμματος. 
Εμείς προσπαθήσαμε να τους ενημερώσουμε τους παράγοντες. Αυτοί θέλουν να κοιμούνται. Δικαίωμα τους.