Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Κάθε Παρασκευή μπορείτε να διαβάζετε τις προβλέψεις του Νικηφόρου στο στοίχημα; με πρωταγωνιστή τον διαιτητή

Δεν κάνω ούτε τον προφήτη μα ούτε και παίζω στοίχημα. αλλά γνωρίζω τι πρέπει να βλέπει ο παίκτης. Και δεν είναι άλλο από τον διαιτητή Ο φοβισμένος διαιτητής παίζει έδρα. 
Ο ανίκανος παίζει για να ικανοποιήσει το αφεντικό που τον ανέβασε εκεί αφού δεν είχε την δυνατότητα να φτάσει ούτε στο ισόγειο και τώρα είναι στο ρετιρέ της διαιτησίας Ο αξιοπρεπής παίζει για τον εαυτό του. Που σημαίνει η έδρα δεν έχει ούτε το 3% της εύνοιας της έδρας 
Αλλά υπάρχει και μια άλλη κατηγορία διαιτητών. Που έφτασαν στην κορυφή επειδή είναι  καλά παιδιά Αυτή είναι τρομερά επικίνδυνη γιατί είναι απρόβλεπτοι. 
Η αφεντιά μου θα σας δίνει τα στοιχεία αυτά για να μη σας πιάνουν ...Κώτσους και σας οδηγούν στο κουβά 
Οι προβλέψεις για τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου 


Κέρκυρα -- Ξάνθη : Θεωρώ τον αγώνα  αυτόν ότι έχει τρεις τύχες και ο παίκτης του στοιχήματος  πρέπει εδώ να λάβει υπόψη του ότι τον αγώνα τον διαιτητεύει ο διαιτητής Γιώργος Δασκαλόπουλος  που κάνει μόνο ανθρώπινα λάθη. Και είναι από τους ικανότερους διαιτητές . Που σημαίνει η Κέρκυρα δεν θα έχει καμία εύνοια ως γηπεδούχο σωματείο.
Γιατί το καρπούζι έχει μάθει ο διαιτητής να το μοιράζει  ακριβώς στη μέση. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα Γιατί ο κ. Χριστόφορος δεν χρησιμοποιεί τον Δασκαλόπουλο σε σπουδαίας σημασίας αγώνες. Και η απάντησης είναι απλή Γιατί είναι αξιοπρεπής που σημαίνει ασυμβίβαστος 


Πανιώνιος --Παναθηναϊκός : Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι τον αγώνα αυτόν θα τον διευθύνει ο πρώην Αθηναίος και νυν Καβαλιώτης διαιτητής Σταύρος Μάνταλος που είναι πολύ έξυπνος και ξέρει να υποστηρίζει μια ομάδα χωρίς να εκτεθεί. Εδώ λοιπόν οι παίκτες δεν πρέπει να αποκλείσουν το σημείο Χ 

Βέροια --Ο Φ Η: Εδώ τον αγώνα τον διαιτητεύει ο πρώην Θεσσαλονικιός και νυν Καβαλιώτης Διαιτητής Αμπάρκιολης Χρήστος. που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Με ιστορία που με κάθε λεπτομέρεια μας έχει διηγηθεί ο κ. Αλέξης Κούγιας. Αδύναμη η ομάδα της Κρήτης. Αλλά και δυνατή να ήταν δεν θα είχε καμία τύχη.

Πέτυχα και στα τρία παιχνίδια με βάση πάντα τον διαιτητή. Ο Δασκαλόπουλος δεν θα χαριζόταν σε κανέναν. Άρα έχουν και οι δυο ομάδες που είναι ισοδύναμες ίσες ευκαιρίες Αφού το 3% υπέρ της έδρας πάει περίπατο. Και αυτό την ίση μεταχείριση δεν την υλοποιεί μόνο στις μικρές ομάδες αλλά και στις μεγάλες .
Να γιατί δεν θα τον δούμε σε παιχνίδι Π Α Ο Κ - Ολυμπιακού ή Π Α Ο -- Ολυμπιακού. Και είμαι βέβαιος ότι αν συνεχιστεί αυτό το καθεστώς στο ποδόσφαιρο μας δεν θα έχει καμία τύχη. 
Ο Σταύρος Μάνταλος ήμουνα βέβαιος ότι δεν θα έδινε ούτε ένα αμφισβητούμενο υπέρ του Παναθηναϊκού. Που σημαίνει το "φυσιολογικό" 3% της έδρας γίνεται 20%. Και ο Αμπάρκιολης σφυρίζει πάντα υπέρ του δυνατού 
Αλλά έχουμε και τα παιχνίδια της υπόλοιπης αγωνιστικής. που και για αυτά έχω γράψει. 
Έγραψα την Παρασκευή και για τα παιχνίδια   της Κυριακής και της Δευτέρας