Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ποσειδών Λουτρακίου --Διομήδης Άργους = 19-20


Μπράβο παιδιά που δείξατε πόσο αξίζετε !!!







Σε ένα δραματικό ημιτελικό εξελίχθηκε η 2η αναμέτρηση μεταξύ του Ποσειδώνα Λουτρακίου και του Διομήδη Άργους. Ο αγώνας ήταν μονόδρομος για τον Ποσειδώνα μας, αφού εάν ήθελε να διεκδικήσει κάτι το επόμενο Σάββατο θα έπρεπε να νικήσει τον αντίπαλο του. Έναν αντίπαλο που είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2013-2014, που ολοκλήρωσε τις μέχρι τώρα φάσεις του πρωταθλήματος με μία Ισοπαλία μόνο. Εμείς αναζητούσαμε το δικαίωμα στην ίση μεταχείριση και στο δικαίωμα που σου χαρίζουν οι 4 γραμμές του γηπέδου απέναντι στον αντίπαλο μας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με νευρικότητα και με δυνατές άμυνες μεταξύ των ομάδων και με τα πρώτα 2 δίλεπτα κατά της ομάδας στο 4:43 να χαρίζει το πλεονέκτημα στον αντίπαλο να έχει περισσότερες επιλογές και να ξεφεύγει στο σκορ το πρώτο δεκάλεπτο με ισχνό προβάδισμα3 γκόλ δηλαδή 0-3.Στο σημείο αυτό αντέδρασε η ομάδα μας και βρήκε λύσεις και άρχισε σιγά σιγά να μειώνει την διαφορά και να στο ημίχρονο να είναι με ένα γκολ πίσω 8-9 με εκπληκτικές άμυνες και φοβερές αποκρούσεις το Μπάρμπα.

Το δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος είχε πιστέψει ότι μπορεί η ομαδάρα μας να κάνει την υπέρβαση και είχε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που παραλίγο να την τινάξουν στον αέρα δύο αθλητές της αντίπαλης ομάδας που δυστυχώς πέρασαν απαρατήρητοι από τους διαιτητές και τον παρατηρητή. Ότι και να συμβαίνει κανένας μα κανένας αθλητής δεν έχει το δικαίωμα να κάνει χειρονομίες στην κερκίδα και να προκαλεί. Ίσως τους ενοχλούσε ότι η ομάδα μας τους αντιμετώπιζε στα ίσα και δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Ευτυχώς δεν δόθηκε συνέχεια ούτε από τους παίκτες ούτε από την κερκίδα και όλα ηρέμησαν.
Τα δίλεπτα έπεφταν βροχή στους παίκτες μας και η διαφορά δεν αυξανόταν αντίθετα στο 55ο λεπτό η ομάδα μας πέρασε με ένα γκόλ μπροστά κάνοντας το 16-15 και μόλις 2 λεπτά πρίν να εχει προηγηθεί η κόκκινη στον Βαμβακά με 3ο δίλπετο και αισίως να έχουμε φτάσει τα 8 έναντι 2.

Η πίεση που ένιωθαν όλοι ήταν μοναδική η αγωνία και το πάθος στο μαξιμουμ. Σε εκείνο το σημείο και σε 2 επιθέσεις μας με Μελετάκο να είναι η αιχμή μας από την δεξιά πλευρά να κάνει δύο οικτρά λάθη και να γίνεται μοιραίος για την ομάδα μας αφου έδωσε στους αντιπάλους στις αντίστοιχες επιθέσεις να σκοράρουν και να προηγηθούν και με ένα γκόλ 16-17. Ευτυχώς για εμάς, στην τελευταία επίθεση μας, ο Βασιλειάδης με κρύο αίμα από την αριστερή γωνία μπήκε και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα καρφώνοντας την μπάλα στο τέρμα και οδήγησε τον αγώνα στην παράταση.
Μαγικές στιγμές. Ποιος θα πίστευε τέτοια εξέλιξη και ποιος θα πίστευε ότι ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον πρωταθλητή Ελλάδος και αήττητο μέχρι εκείνη την στιγμή Διομήδη Άργους.
Σε όλους φάνταζε ξένο και ουτοπικό. Και όμως είχε έρθει η στιγμή να το ζήσουμε και αυτό με την ομάδα μας. Πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση. Μαγικές στιγμές που σε απογειώνουν.

Στο ίδιο ρυθμό ξεκίνησε η παράταση με την ομάδα μας να δέχεται ξανά δύο συνεχόμενα δίλεπτα στο 60:21 και 60:31 μένοντας με τέσσερις παίκτες γηπέδου και τον αντίπαλο να το εκμεταλλεύεται αυτό και να αποκτά  προβάδισμα δυο γκολ 17-19.
Στο δεύτερο μέρος της, ο Οικονόμου δέχτηκε την 3η δίλεπτη και την κόκκινη κάρτα και αυτός. Προσπάθησαν όλοι να μειώσουν το σκόρ αλλά ο Διομήδης πέτυχε ακόμη δύο γκόλ και ήρθε η πολυπόθητη νίκη για τους φιλοξενουμένους με σκόρ 19-20.

Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την μεγάλη τους νίκη και την πρόκριση τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Είναι στιγμές που μπορεί να εχεις προετοιμαστεί όλη την χρονιά αλλά όταν το βιώνεις νιώθεις σαν μικρό παιδί.
Συγχαρητήρια στον Διομήδη Άργους για την επιτυχία αυτή και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Αντίθετα οι φίλαθλοι μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασαν και ευχαρίστησαν τα παιδιά με ένα χάδι με μια αγκαλιά με ένα απλό χειροκρότημα για την τεράστια εμφάνιση τους και την καταπληκτική τους εμφάνιση. Μια εμφάνιση που έκανε όλους όσους ήταν στο γήπεδο υπερήφανους και τους χάρισε μοναδικά συναισθήματα τιμής και ευγνωμοσύνης.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στάθηκαν στο πλευρό μας σε αυτή την φάση και η προσπάθεια συνεχίζεται με αντίπαλο την ΑΕΚ που ηττήθηκε εχθές από τον ΠΑΟΚ.
Ο επόμενος αγώνας μας είναι στην Αθήνα με την ΑΕΚ και την Τετάρτη 27 Μαΐου θα την φιλοξενήσουμε στο Λουτράκι. Η σειρά των αγώνων είναι και πάλι στις δύο νίκες.

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο ήταν άξιος. Εμείς είμαστε χαρούμενοι από τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το ματς παρότι δεν παίξαμε καλά. Συγχαρητήρια στους διαιτητές που έδειξαν επαγγελματισμό σε ένα πολύ δύσκολο ματς».

Νίκος Γραμματικός (τεχνικός Ποσειδώνα): «Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση σήμερα. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί».

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 19-20
Τα πεντάλεπτα: 0-2, 0-3, 1-4, 3-6, 6-8, 8-9 (ημχ.), 9-9, 9-11, 11-13, 13-14, 16-15, 17-17 (κ.α.), 17-19 (α' ημχ.), 19-20
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Βαμβακάς 1, Πέρρος 3, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ 1, Τοκατζόγλου, Οικονόμου 1, Μπάρμπας, Βούκοβιτς 4, Τρουμπέτας 4, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 2, Μεγαλοοικονόμου 4, Καρκαλάτος, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Νικολίτσας, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς 3, Σαμαράς 2, Σπέντζος 1, Ανανιάδης 1, Χαντέλης, Λοίζος, Μαστορογιάννης 5, Σιμιτσής 2.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν,
Κόκκινες: 52:42 Βαμβακάς (τρία δίλεπτα), 59:39 Σαμαράς (χτύπησε στο πρόσωπό αντίπαλο, κρατήθηκε δελτίο), 68:56 Οικονόμου (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 12-4, πέναλτι: 0/1-4/5.

Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου