Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Μιχάλης Τσιχριτζής και σήμερα είναι πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθία . Το 2004 εξαπάτησε την γενική συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου χρησιμοποιώντας έναν απίθανο επενδυτή που μετά τις εκλογές και σε διάστημα δυο ημερών έγιναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνοθετημένη αρπαγής της διοίκησης της Κορίνθου. από τον κ. Τσιχριτζή.
Αφού ο επενδυτής είχε καταθέσει μια επιταγή 220.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των εξόδων της ομάδας της Κορίνθου. Και αποδείχτηκε ότι όχι μόνο ήταν ακάλυπτη αλλά και ανύπαρκτης τράπεζας  
Και από την ημερομηνία αυτή αρχίζει η κάθοδος της Μπάρτσα και σήμερα να χρειάζεται να καθυστερήσει η έναρξης του αγώνα με την ομάδα της Κόρινθος 06 κατά 17 λεπτά για να βάλουν μπροστά τον αγώνα Ζευγολατιού --Αστέρα Δερβενίου  Γιατί κανένας δεν ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα αφού το Δερβένι έχει μια πολύ "κακή συνήθεια"  Να χτυπά όλα τα παιχνίδια μια και το ποδόσφαιρο΄το έχουν πρώτα ως άθλημα και μετά αν προκύψει και ως διάκριση Και έχοντας αυτή την πιθανότητα να χάσει το Ζευγολατιό φτάσαμε στα 17 λεπτά Αν αυτό που έγινε παρουσία του προέδρου της ένωσης δεν είναι κατάντια τότε οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία τους Και την ευθύνη δεν την έχει ο από την Αρκαδία προερχόμενος Μιχαλιός που βρήκε και τα κάνει όλα αυτά αφού δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανέναν Αφού ούτε για τον Καφαντάρη δεν μίλησε κανένας ούτε για όλα αυτά που έλαβαν χώρα για να πάρει η Ηλιούπολης την Δεύτερη θέση και ούτε η περίπτωση  Μπιτούνης ξύπνησε κανέναν. 

Γενική Συνέλευση της ομάδας της Κορίνθου του 2014 

Αλλά αυτό που ξεφεύγει από κάθε λογική ανθρώπου είναι όλα αυτά που έγιναν στην τελευταία γενική συνέλευση της ομάδας της Κορίνθου 

Σύμφωνα με το καταστατικό η ομάδα της Κορίνθου κάθε χρόνο κάνει την ετήσια τακτική γενική συνέλευση και αυτό έγινε και το 2014. Ο πρόεδρος της ομάδος Μάριος Σταματάκης έκανε μια πρόταση Την συγχώνευση της ομάδος της Κορίνθου και επαναστάτησε ο νεκροθάφτης της ομάδος κ. Τσιχριτζής βοηθούμενος και από τον κ. Γιαννίκο κ. Μαργέτη και κ. Μαυρονάσιο δεν επέτρεψε να συνεχιστεί η συζήτησης και η γενική συνέλευση διεκόπη και ορίστηκε άλλη που έγινε χωρίς την παρουσία της απερχόμενης διοίκησης Και για να τρομοκρατηθεί ο κ. Σταματάκης συνεργός του κ. Μαυρονάσου στον εξευτελιστικό υποβιβασμό της ομάδος από το βήμα ο κ. Γιαννίκος τον κατηγόρησε ότι χρέωσε παράνομα την ομάδα με 88.000 ευρώ.
Η δεύτερη γενική συνέλευση ήταν παράνομη αφού τα μέλη ήταν πελάτες μιας καφετέριας και απέκτησαν την ιδιότητα του μέλους πληρώνοντας δέκα ευρώ. 
Πρόεδρος της συνέλευσης ήταν ο κ. Δ Δημόπουλος χωρίς να είναι μέλος της Κορίνθου που έγινε με τα 10 ευρώ. Και γραμματέας ο κ. Ι Γεροβασίλης που και αυτός δεν ήταν μέλος της Κορίνθου και που με τον ίδιο τρόπο απέκτησε την ιδιότητα. Αν και βαρύνεται με μια ποινή της ομάδος του Σπαθοβουνίου ( ετήσιος αποκλεισμός από κάθε εκδήλωση ) όταν ήταν πρόεδρος της ομάδος  .
Και το τραγικό για τον κ. Τσιχριτζή είναι ότι δεν υπήρχε καμία πρωτοδίκης στη γενική συνέλευση : για να δικαιολογήσει την παρουσία των δυο συνεργατών του ότι πήγαν να την
Η γενική συνέλευση έβγαλε τον κ. Μαυρονάσο πρόεδρο όταν σε βάρος του 
εκκρεμεί η κατηγορία για πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου 
"Παράλληλα με την ιστορία της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, άλλη μια υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τη δικαιοσύνη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο λόγος για την υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων που προσκομίστηκαν στην ΕΠΟ για την έκδοση δελτίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε μεταγραφικές περιόδους από το 2002 μέχρι το 2014.
17. Χαϊδάρι: Τάσος Χαντζής
18. Βέροια: Γιώργος Αρβανιτίδης
19. Κόρινθος: Σωτήρης Μαυρονάσιος
20. Αιγάλεω: Κώστας Αντιπαριώτης
21. Μακεδονικός: Μαριάννα Κωνσταντινίδου
22. Πατραϊκός: Ευστάθιος Μουτζουρούλιας
Αυτά τα γνώριζε και ο κ. Τσιχριτζής και ο κ. Γιαννίκος που είναι Δικηγόροι. Και όμως ο κ. Γιαννίκος δέχτηκε να γίνει μέλος της διοίκησης υπό τον κ. Μαυρονάσο που κατηγορείται  και ο κ. Τσαιχριτζής που τον έκανε πρόεδρο . Ο δε κ. Σταματάκης μετά την καταγγελία φωτιά του κ. Γιαννίκου έχει φάει την γλώσσα του και ο κ. Γιαννίκος έπαθε αμνησία και δεν επανήλθε αφού πέτυχε την σιωπή του κ. Σταματάκη 
Και αυτοί οι άνθρωποι διοικούν το ποδόσφαιρο του νομού μας και κανένας δεν νοιάζεται για όλα αυτά που γίνονται 
Και μόνο ο Νικηφόρος καταδικάζεται γιατί λέει και γράφει  την αλήθεια 
Γιατί είμαι πάντα υποστηρικτής των λόγων του Καρτέσιου :"...είχα πάντοτε εξαιρετική επιθυμία να μάθω να ξεχωρίζω το αληθινό από το ψεύτικο"