Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Περιμένουμε να πάρετε θέση κ Χασικίδη αφού έχετε ορκιστεί στον Ιπποκράτη










"









Κύριε Χασικίδη 

Πολλές φορές έγραψα αλλά και είπα για τα μηχανήματα τα ιατρικά που ο Λαός μας  πλήρωσε με το αίμα του και όχι με τον ιδρώτα του Και όχι μια αλλά πολλές φορές είχα καταγγείλει ότι ενώ εσείς τα είχατε τοποθετήσει σε ένα οίκημα και ήταν έτοιμο το ιατρείο και μόλις θα έπαιρνε την άδεια η ένωση από τον ιατρικό σύλλογο  θα λειτουργούσε Και μόλις ήρθε στην εξουσία ο κ. Τσιχριτζής το πρώτο μέλημα του ήταν να πάρει τα μηχανήματα  από τη Δήμο σας και να τα τοποθετήσει κάτω από τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου . Με αποτέλεσμα να τα ξεχάσει και να τα ανακαλύψει μετά από τρία χρόνια όλως τυχαία ο πρόεδρος του δημοτικού σταδίου Γιώργος Φιλιππακόπουλος. 
Σε μια συνέντευξη που είχα κάνει στην τηλεόραση με τον καρδιοχειρουργό  Στρατή Πατακό του έθεσα υπόψη του τον κατάλογο των μηχανημάτων και μου είπε ότι ήταν και χρήσιμα και ακριβά. 
Και επειδή προσωπικά θα καταγγείλω την καταστροφή αυτών των μηχανημάτων (γιατί αν τα άφηνε στο Χιλιομόδι υπό την εποπτεία σας είμαι βέβαιος ότι δεν θα είχαν τουλάχιστον αχρηστευθεί.) θα ήθελα να είχα την άποψη σας . Βέβαια όπως σιωπήσατε έξη χρόνια που σας πήραν τα μηχανήματα είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνετε και τώρα. Αφού ο κ. Τσιχριτζής ο νεκροθάφτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου και τώρα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου απολαμβάνει μιας προστασίας γενικά από τους ανθρώπους της πλειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων Και αυτό το διαπίστωσα με μια ποινή οκτάμηνης φυλάκισης που έφαγα που ο πρόεδρος του πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων στη δίκη  έγινε από μάρτυρας υπεράσπισης έγινε μάρτυρας κατηγορίας. 
Αν το ιατρείο κ. Χασικίδη το είχατε λειτουργήσει στο Χιλιομόδι είμαι βέβαιος ότι δεν θα πέθαινε ο τερματοφύλακας των Αθικίων που ήταν κάτοικος Κουταλά  
Ο λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια και αυτούς που πετάνε τα χρήματα του για να φτάσουμε στην σημερινή δεινή θέση.