Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Όμορφος Κόσμος αγγελικός με ουρά πλασμένος



Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του παιδοκτόνου, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Κέρκυρας μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 4χρονης κόρης του Άννυ.
Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, για την ζωή που έκανε ο 27χρονος προκαλούν όλο και περισσότερο ... με τον ίδιο να να δηλώνει συνοδός κυριών και να λέει ότι προσέφερε συντροφιά ερωτική σε πολλούς επώνυμους της εγχώριας showbiz.
Ένας άνθρωπος από το χώρο της μόδας έρχεται να επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις του ίδιου του παιδοκτόνου, ότι δηλαδή σύχναζε σε στέκια όπου μπορούσε να έρθει σε επαφή με εύπορους επώνυμους, προκειμένου να κερδίζει χρήματα.
Μάλιστα όπως καταγγέλλουν άνθρωποι από το χώρο της μόδας προσπάθησε με τον έναν ή άλλο τρόπο να τρυπώσει και στο δικό τους χώρο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο protothema.gr ο σχεδιαστής" Χάρης Τσιάρας κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, καθώς ήταν λογικό να καταλάβει ότι σε αυτούς τους χώρους υπήρχε οικονομική ευμάρεια, την οποία και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί βγάζοντας χρήματα.
«Ήταν πασίγνωστος στο χώρο μας, επιδίωκε γνωριμίες με συναδέλφους μου στα γνωστά στέκια που τους συναντούσε κατά καιρούς με σκοπό να τους γνωρίσει να βρεθεί μαζί τους και να βγάλει φυσικά χρήματα. Οι περισσότεροι από τους ξένους που κάνουν αυτή τη 'δουλειά' κινούνται σε αυτό το μοτίβο δε με εκπλήσσει αυτό, δυστυχώς γίνεται εδώ και χρόνια, δυστυχώς το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις να αποβαίνει μοιραία η κοινωνική συναναστροφή με τέτοια άτομα.
Όταν άκουσα την είδη για τη δολοφονία της Άννυ μου κόπηκαν τα πόδια δεν μπορούσα καν να αντέξω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες, ήταν σοκαριστικά όλα όσα άκουγα. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσω όμως ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μάλλον πολύ γνωστός σε φίλους μου συναδέλφους με τους οποίους είχε... τυχαία γνωριμία. Καταλαβαίνετε ότι η είδηση 'ταξίδεψε' σε χρόνο ρεκόρ καθώς ήταν γνωστός για το πώς κινείτο στους χώρους αυτούς και τώρα αποκαλυπτόταν ένα φρικιαστικό πρόσωπο άκρως αδίστακτο και επικίνδυνο που έκανε αυτήν την αποτρόπαια, απάνθρωπη πράξη. Δε ξέρω τι να πω πραγματικά, έχω πάθει σοκ με όλα αυτά που έγιναν», καταλήγει ο σχεδιαστής.
Και επομένως θερμοκήπιο όλων αυτών είναι ορισμένα στέκια αλλά και κύκλοι που είναι υπεράνω κάθε υποψίας. Και όταν αυτοί κάνουν κάτι που είναι τρανταχτό όλοι λένε ότι μας ξάφνιασε γιατί ήταν καλός άνθρωπος. Γιατί κανένας δεν βγήκε και να πει γι αυτούς τους χώρους που συχνάζουν άνθρωποι αξιοπρεπείς μια και έχουν φουσκωτό πορτοφόλι και αυτό είναι ικανό να παραβλέψουμε τα ...βίτσια τους. Και για τα οποία δεν τους κατηγορώ αλλά όμως δεν πρέπει και να τους στεφανώνουμε .Γιατί όταν κάνουν έστω και επαγγελματική παρέα μαζί με τα καθάρματα δεν νομίζουμε ότι δεν είναι και αυτοί ένοχοι που δίνουν με την κοινωνική τους θέση κάποια αναγνωρισιμότητα σε όλους αυτούς τους επικίνδυνους