Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Αυτοί νείναι οι πρόεδροι των ενώσεων που βγάζουν το Δ Σ της Ε Π Ο.



Μανώλης Παλάσκας ο πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Καρδίτσας που πέρασε στις κωλοτούμπες και την Κομανέτση 



Η επιστολή απευθύνεται προς το Δ.Σ της ΕΠΣ Καρδίτσας και αναφέρει τα εξής: "Αξιότιμοι κύριοι σας επιστρέφουμε ως απαράδεκτη την επιστολή που μας στείλατε και σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ της ΕΠΣ Εύβοιας όσο θα είναι πρόεδρος στην Ένωσή σας ο κ. Παλάσκας Μανώλης δε θα δεχτεί καμία επιστολή σας".

Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκας, απαντά με δήλωση με την οποία ζητεί την παραίτηση του κ. Παπακωνσταντίνου από τη θέση αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ.

Τον Ιούλιο 2014 στην πρόταση του εισαγγελέα Αρ. Κορέα για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο για την οποία έχει καταθέσει ως μάρτυρας "κατηγορίας" ο κ. Παλάσκας, στρεφόμενος κατά της ηγεσίας της ΕΠΟ, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας ισχυρίζεται ότι "ήταν τέτοιο το μένος του Θ. Κουρίδη και της λοιπής ηγετικής ομάδας της ΕΠΟ σε βέρος του Παλάσκα, που η ΚΕΔ έπαψε να ορίζει συνολικά διαιτητές και παρατηρητές της ΕΠΣ Καρδίτσας διότι ανήκαν σε Ένωση που εναντιώθηκε με την νυν διοίκηση της ΕΠΟ".
Σε άλλο σημείο του ίδιου πορίσματος ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, κ. Χατζής, σε ένορκες καταθέσεις του ισχυρίζεται ότι με αφορμή συνέντευξη του Παπακωνσταντίνου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Καρδίτσας τον Νοέμβρη του 2012, ο Παλάσκας κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Παπακωνσταντίνου και ότι διαπίστωσε ότι η μη επιλογή του "ήταν αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήθηκαν από τον Παλάσκα στον Παπακωνσταντίνου ο οποίος υπέκυψε στις πιέσεις του Παλάσκα επειδή ο τελευταίος τον απειλούσε ότι αν η ΚΕΔ όριζε τον Χατζή σε κάποιον αγώνα θα άλλαζε την κατάθεση που ήδη είχε δώσει στην εισαγγελία, για την υπό κρίση υπόθεση, δηλαδή ότι θα αποκάλυπτε όλη την αλήθεια"!
Δευτέρα 25 5 2015 


Τη Δευτέρα 25 Μαΐου το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, Ι. Παπακωνσταντίνου απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδη, για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε, αν και δεν έγινε δεκτός, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκας.


Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2014 --2015 
Αυτό λοιπόν τον υπέροχο και σταθερό στις απόψεις άνθρωπο τον Παλάσκα  η επιτροπή Κυπέλλου της Ε Π Ο που όλοι σχεδόν οι σύμβουλοι  είναι να περάσουν την πόρτα του ανακριτή όρισε παρατηρητή τάξεως όπως είχε ορίσει και τον δικό μας πρόεδρο τον ευτραφή η Ε Π Ο 


ως παρατηρητή τάξεως του τελικού 2012--2013 έχοντας πάντα δίπλα του τον σύγχρονο Σταλόνε που μόνος του έβαλε εναντίον του κ. Πισιμίση περιφερειακό Σύμβουλος  της οικογενείας Μαργέτη επιτυχημένη  επιχειρηματικά  του προέδρου πολιτισμού και άθλησης του δήμου Κορινθίων  του κ. Πρωτόπαπα ( Νταβλαντάρα) του κ. Φλεβάρη  Υπαλλήλου της νομαρχίας  του κ. Καραντάνη γνωστού επιχειρηματία του νομού μας Του κ. Νίκα  τον επί 35 χρόνια προέδρου της ένωσης και τόσων άλλων που ήταν έτοιμοι να Λιντσάρουν την κ. πρωτοδίκη  προέδρου της εφορευτικής και ο φίλος του κ. Τσιχριτζής που τυχαία ευρισκόταν εκεί ( ο Θεός τον έστειλε ) και έσωσε την κατάσταση Από την ένορκη κατάθεση του κ. Τσιχριτζή στο εφετείο Ναυπλίου. Γιατί εκεί με οδήγησε ο φίλος του κ. προέδρου γιατί τόλμησα να σχολιάσω την παράνομη παρουσία στις εργασίες της Γενικής συνέλευσης  ενώ αυτός αποδείχτηκε ότι ήταν ήρωας. Και δίκαια έπεσε επάνω μου ο πέλεκυς της δικαιοσύνης 
Βέβαια στον τελικό αυτό ο κ. Τσιχριτζής δεν είδε το ντου που έκανε ο πρόεδρος του θρύλου στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία  που είχε ως αποτέλεσμα οι δυο πρωταγωνιστές της φάσης του Μανιάτη να μη δουν την απόκρουση που έκανε με το χέρι. 


Και τον μεν κ. Γιάχο τον διαιτητή είναι μπροστά μας και τον βλέπουμε και απέχει από τη φάση 16,5 μέτρα αφού πατάει επάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής που βάσει του κανονισμού απέχει από το τέρμα 16.50.μέτρα  Και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν υπάρχει μπροστά στον αξιότιμο κ. Γιάχο για κακή του τύχη ούτε ένας παίκτης  για να του κόβει την θέα. Αλλά αριστερά της φωτογραφίας υπάρχει ο κ. Τριτσώνη ( που ο φακός δεν μπόρεσε να μας τον παρουσιάσει) που και αυτός δεν μπόρεσε να δει απολύτως τίποτα. από τρία μέτρα 
Βέβαια για όλα αυτά που έκαναν τα δυο λεβεντόπαιδα ο μεν  κ. Γιάχος την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015  διαιτήτευσαε 15 αγώνες και ο κ. Τριτσώνης επειδή ήταν πιο κοντά στη φάση από τον διαιτητή και δεν κατάγεται από την Χίο διαιτήτευσε μόνο 13 παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πειθαρχία αξιοκρατία Αλλά ο δικός μας ο ευτραφής πρόεδρος μπορεί να μη έγγραψε τίποτα για το ντου που έκανε ο κ. Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών ( μια και είχε συχνουρία και βρισκόταν μόνιμα στις τουαλέτες του γηπέδου )με αποτέλεσμα ο κ. αρχιφύλακας να του μεταφέρει τις φάσεις.Αλλά δεν πήγε στα μπουζούκια όπως έκανε ο σύντροφος Παλάσκας όπως η φωτογραφία αποδεικνύει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον θρύλο. όπως έκανε ο σύντροφος Μανώλης Παλάσκας 



Και μετά μας φταίνε οι διάλογοι του λαμπρού παιδιού της διαιτησίας Χριστόφορου Ζωγράφου Αυτά όλα μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε υπερβολές όπως θα έλεγε ο μάρτυρας υπεράσπισης μου. Γεια σου απίθανε στην κωλοτούμπες πρόεδρε την Ένωσης Καρδίτσας Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς οι πρόεδροι για να μας διδάσκετε.