Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Χριστόφορε Ζωγράφε : Είσαι ή ακατάλληλος να ορίζεις ή βάζεις σε δοκιμασία τον Δασκαλόπουλο

Χριστ Ζωγράφος  





    Γ Δασκαλόπουλος 

Κάποτε έκανα μια βόλτα στο Πειραιά όπου έμενα και επάνω σε ένα τοίχο είχα διαβάσει κάτι που το είχε γράψει ένας ανώνυμος φιλόσοφος " Ειδικός είναι ο άνθρωπος που αποφεύγει τα μικρά σφάλματα στο δρόμο προς το μεγάλο "  
Όρισες διαιτητή του αγώνα Παναχαϊκής -Απόλλωνα Σμύρνης τον Γιώργο Δασκαλόπουλο που ανήκει στο σύνδεσμο διαιτητών Κορινθίας 
Και όλοι γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος Κορινθίων έκανε αγώνα για να γίνουν οι αγώνες της Παναχαϊκής στο δημοτικό στάδιο του Δήμου Κορινθίων 
Και βάζοντας τον Δασκαλόπουλο να διαιτητεύσει τον αγώνα μοιάζει με ακροβάτη που περπατά επάνω σε τεντωμένο σκοινί χωρίς να έχει δίχτυ .
Το παραμικρό λάθος του θα δώσει αφορμή για σχόλια 
Μα αν πάρουμε τους αγώνες που ορίστηκε να παίξει ο Δασκαλόπουλος οι περισσότεροι ήταν πολύ δύσκολοι. 
Καλλονή -- Λεβαδειακός ----- Βέροια --Παναιτωλικός ----Ατρόμητος --Παναιτωλικός  που ήταν σκέτες καρμανιόλες 
Και όλως τυχαία ο Δασκαλόπουλος έχει διαιτητεύσει εννέα αγώνες και ο Γιάχος δέκα πέντε Και κύριε Χριστόφορε το πέρασμα σου από την μαχητική διαιτησία δεν σου δίνει το δικαίωμα να βρίσκεσαι εκεί που είσαι τώρα. Και να καταδέχεσαι να πηγαίνει και παρατηρητής διαιτησίας γιατί ο μισθός σου δεν σου είναι αρκετός. Τώρα θα μου πεις ότι ακολούθησες τον δρόμο που χάραξαν οι προκάτοχοι σου. Πρόσεξε γιατί ο δρόμος αυτός τους οδήγησε σε περιπέτειες.