Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Έπεσαν οι μάσκες και ξεσκεπάστηκαν οι ρόλοι Μπριάκου Δούρου και ττου ...Χρκιστόφορου


Χριστόφορος 





                                                                          Δούρος --Μπριάκος 

Η φυτεμένη από την Ε Π Ο  ηγεσία της Ελληνικής διαιτησίας έχει φέρει το υπόλοιπο μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου σε θέση πολύ δύσκολη. Αυτό για να το καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει επαφή με το περιβάλλον αφού όλα τα μέλη πετάνε προσπαθώντας να μας πείσουν ότι όλα πηγαίνουν πρίμα. Αφού η στέρησης εξόδου από την χώρα θεωρείται τίτλος τιμής γι αυτούς που τους έχει επιβληθεί ο όρος αυτός. 
Γιατί στην χώρα μας η θρασύτητα έχει γίνει πλέον μόνιμο προσόν όλων αυτών που διοικούν και μόλις τους πιάσει η τσιμπίδα του νόμου το ρίχνουν στον λεβέντικο τσάμικο και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. 
Γιατί πιο διοικητικό συμβούλιο της Ε Π Ο που έχει αποτύχει πατόκορφα στις επιλογές του συνεχίζει να διοικεί σαν να μη συμβαίνει το παραμικρό Και όλοι αυτοί οι εκλεκτοί των σωματείων να διοικούν χωρίς να κοκκινίζουν. 
Και σε όλα αυτά που ακούστηκαν στους διαλόγους του Χριστόφορου είναι ένα κατηγορώ εναντίον των ενώσεων που κάνουν συνομιλίες με τους εκπροσώπους της αθλητικής δικαιοσύνης να λένε στους προέδρους " ποιο θέλει  να διορίσει" 
Επίσης να λέει ο Χριστόφορος με τον πλούσιο σεξουαλικό λεξιλόγιο που θα το ζήλευαν όλοι οι περπατημένοι ότι ο Μπριάκος πουλάει μούρη επειδή  μιλάει με Ενώσεις προεκλογικά 
Και σε κόντρα δική του με τον Μπριάκο  να λέει ο Χριστόφορος  στο Σαρρή ότι αυτός δεν ασχολείται με τις ενώσεις ενώ ο Μπριάκος το χρησιμοποιεί ως όπλο. 
Μα ο δικός μας ο Γιωργάρας ο Δούρος ήταν αρχηγός του προεκλογικού αγώνα και στις δυο εκλογές και αυτό πουλούσε στους διάφορους Σαρρήδες. Που σημαίνει αν λάβουμε υπόψη μας τους τηλεφωνικούς διαλόγους πλάτη στις εκλογές για να βγουν οι διάφοροι Προύτζοι Σταθόπουλοι και λοιποί οι διαιτητές έβαζαν πλάτη. 
Είναι καιρός ο κ. υπουργός αθλητισμού να καταλάβει ότι  οι επώνυμοι των διαιτητών χρησιμοποιούν τους διαιτητές για να βγάλουν τις ενώσεις που ψηφίζει το Δ Σ της Ε Π Ο   Οι μάσκες έπεσαν και όλοι έχουν καταλάβει γιατί οι Έλληνες διαιτητές κατά πλειοψηφία είναι ανίκανοι. Επειδή η επιλογή των έγινε όχι βάσει της ικανότητας τους αλλά που ψηφίζει η Ένωση . Και αυτό σημαίνει κατάντια.