Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Για τα πανό κ. υπουργέ του αθλητισμού την ευθύνη έχουν οι διαιτητές΄και όχι η αστυνομ΄'ια..

Κύριε Υπουργέ δεν σας ενημερώνουν σωστά οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας και για τον λόγο αυτό κάνετε αυτές τις δηλώσεις που δεν είναι σωστές Γιατί η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη 
                                                                         Δήλωσε ο Υπουργός 
τα πανό που υπήρχαν σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο το Σαββατοκύριακο: «Δεν το έχω υπόψη μου το πανό στη Λεωφόρο, αλλά θα το δω. Υπάρχουν ευθύνες της αστυνομίας και θα κάνω σχετικό έγγραφο. Δεν είναι δυνατό να μπαίνουν τέτοια πανό στα γήπεδα, που πυροδοτούν τέτοιες καταστάσεις. Οι κάμερες λειτουργούν. Περιμένω από την ελληνική αστυνομία να πράξει τα δέοντα. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους σε αυτόν τον τόπο ότι ο καθένας έχει έναν τομέα δράσης και πρέπει να είναι συνεπής με αυτά που ορίζουν τα καθήκοντά του. Δεν μπορεί η ελληνική αστυνομία να βλέπει πράγματα και να μην επιλαμβάνεται και δεν μπορεί οι πειθαρχικές επιτροπές να βλέπουν στις εκθέσεις διάφορα περιστατικά και να κλείνουν τα μάτια. Κι εγώ θα πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει από τη στιγμή που υπάρχει ένας νέος νόμος για την καταπολέμηση της βίας. Αν κάποιος δεν κάνει αυτό που πρέπει, υπάρχει παράβαση καθήκοντος». 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Για τα πανό δεν έχει καμία σχέση η αστυνομία αφού ο κανονισμός του ποδοσφαίρου ορίζει τον υπεύθυνο Και είναι ο διαιτητής Ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δώσει εντολή να κατέβουν τα πανό που δυσφημούν το άθλημα.  η  το περιεχόμενο τους είναι προσβλητικό για το άθλημα. 
Επομένως η αστυνομία δεν έχει κανέναν ρόλο με τα πανό Και απορώ πως κανένας του  περιβάλλοντος δεν βρέθηκε να σας ενημερώσει. Λοιπόν από τους διαιτητές να ζητάτε ευθύνες.