Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Κύριε Λόντρα αντί για ευχαριστίες να ζητήσεις συγνώμη και να εξαφανιστείς από το χώρο του ποδοσφαίρου

Διάβασα την ανακοίνωση που έκανε ο κ. Λόντρας που έφυγε από την ομάδα της Κόρινθος 06 και την οποία δημοσιεύω για να την σχολιάσω :
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της Διοίκησης του Αθλητικού Σωματείου «Κόρινθος 2006»,  μέσα από την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για την άριστη συνεργασία όλο το διάστημα της θητείας μου (2010-2015), καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και τους εύχομαι ψυχική και σωματική υγεία για την επιτέλεση του έργου τους στο μέλλον.
Προσωπικά αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα πετύχαμε το διάστημα αυτό ως Διοίκηση με γνώμονα την ομαλή λειτουργία και την ανάπτυξη του Σωματείου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στους παίκτες και προπονητές της ομάδας που πέτυχαν την άνοδο και καθιέρωση της ομάδας μας στις καλύτερες ομάδες του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους φιλάθλους της ομάδας, που στήριξαν τις προσπάθειες μας για την κατάκτηση όλων των στόχων που είχαμε θέσει.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους μικρούς αθλητές των ποδοσφαιρικών ακαδημιών μας για τις διακρίσεις που πέτυχαν, καθώς και τους γονείς τους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους.
Εύχομαι ο αθλητισμός να συνεχίσει να συμβάλει στην ανάπτυξη του πνεύματος και των κοινωνικών δεσμών της κοινωνίας μας, αλλά και στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρών που διανύουμε.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΟΝΤΡΑΣ
Απερχόμενος Πρόεδρος Δ.Σ.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Για την ταμπακιέρα δεν μας λέτε απολύτως τίποτα κ. Λόντρα Γιατί η   ανακοίνωση αυτή είναι ένα ευχαριστήριο . Ενώ έπρεπε να μας λέγατε  τους λόγους που σας  υποχρέωσαν να το βάλετε στα πόδια;.Γιατί στην κυριολεξία είστε ι ένας λιποτάκτης από το χώρο του ποδοσφαίρου. αφού σε στιγμή δοκιμασίας αποδείξατε  ότι υπηρετείτε μόνο τους δυνατούς και όχι το ποδόσφαιρο  
Να ζητήσετε  να μάθετε  τι είπε για τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 ο Δήμαρχος Κορινθίων για να καταλάβετε  τιπροσφέρατε στο ποδόσφαιρο. 
 Και ως τέως  πρόεδρος αντί για ευχαριστίες το μόνο που έπρεπε να κάνετε να ζητήσετε συγνώμη και να τρέξετε να συναντήσετε για  να κάνετε  ΄παρέα με τους άλλους σκηνοθέτες του αγώνα που είναι οι άλλοι πρόεδροι της ένωσης και του ΠΑΣ Κόρινθος 
 Και το τραγικό για σας είναι  αυτοί οι δυο  δεν επέτρεψαν την συγχώνευση της ομάδας Κόρινθος 06 με τον Π Α Σ Κόρινθος