Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Οι Πάτρας και Βλάσης δεν ξέχασαν ότι είναι δάσκαλοι

Η νέα διοίκηση της Κόρινθος 06 έκανε κίνηση ΜΑΤ και απέδειξε σοβαρότητα 


Μια ανακοίνωσης σταθμός 

Διαβάζω "Ο νέος πρόεδρος και το ΔΣ της ΑΣ Κόρινθος 2006 ευχαριστούν τον κ. Μπάμπη Πάτρα και τον κ.Δήμο Βλάσση, για την όλη προσφορά τους στην ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι αποδέχθηκαν την πρότασή μας και να παραμείνουν στις ακαδημίες του συλλόγου».

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Κάποτε στην τηλεόραση ο Δάσκαλος Πάτρας μου έφερε τα παιδιά του που ήταν οι αθλητές  ποδοσφαιριστές του. Και είχε κάνει μια επιλογή με διαφορετικές ηλικίες αρχής γινομένης από δυο εξάχρονα . Κατά την διάρκεια της εκπομπής το εξάχρονο κοιμήθηκε και ήταν για μένα ο πιο ωραία  αλλά και ιστορική εκπομπή. 
Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ομάδας Κόρινθος 06 που προτίμησε ο Μπάμπης ο Πάτρας να αναλάβει την Ακαδημία της Κόρινθος 06 δεν με εντυπωσίασε γιατί γνωρίζω ότι ο δάσκαλος δεν έχει επηρεαστεί και παραμένει Δάσκαλος Τον Δήμο τον Βλάσση δεν τον γνωρίζω αλλά αν δεν ταίριαζαν δεν θα συμπεθέριαζαν  
Ένα είναι βέβαιο Η νέα διοίκησης της ομάδας Κόρινθος 06 έκανε την επανάσταση και δεν δέχτηκε το σκηνοθετημένο παιχνίδι Κόρινθος -- Κόρινθος 06 αυτό κάποιοι δεν το έχουν ξεχάσει. Αλλά πρέπει να αγωνιστούμε για να φύγουν οι σκηνοθέτες από το ποδόσφαιρο.