Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δήμαρχε Κορινθίων :Να θάψετε το σάπιο πτώμα της ομάδας της Κορίνθου και στη θέση της να δημιουργήσετε μια καινούργια σεβαστή σε όλους


Δήμαρχο Κορινθίων 
Αλέξανδρο  Πνευματικό 
Ενταύθα 

Κύριε Δήμαρχε 

Είμαι βέβαιος ότι πολλές θα έχετε τραγουδήσει τον υπέροχο στοίχοι του Οδυσσέα Ελύτη 
"Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή" 
Το ίδιο ισχύει για  το ποδόσφαιρο στην Κορινθία. Και δυστυχώς έχουμε εδώ στην Κορινθία έναν δήμαρχο πρωταθλητή στην κατασκευή γηπέδων από την μια και από την άλλη  να έχουμε ένα ποδόσφαιρο που η διαφθορά του μέτρημα δεν έχει. 
Αφού και εσείς στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 20.5.2015 αναφερθήκατε στον κατάπτυστο αγώνα Κόρινθος --Κόρινθος 06 που εδώ έχουμε για δεύτερη φορά παραβίαση του ποινικού νόμου όπως και εσείς είπατε στο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί δεν υπάρχει χειρότερη μορφή ποδοσφαίρου οι αγώνες να έχουν αποτελέσματα που δεν τα διαμορφώνουν οι ποδοσφαιριστές αλλά οι ευρισκόμενοι στην εξέδρα παράγοντες. Και αναφέρομαι ότι αυτό που έγινε στις 20.5.2015 και έχουμε παράβαση του ποινικού νόμου έχει επαναληφθεί και στην πλαστογράφηση της ασφαλιστικής ενημερότητας. 
Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μη έχετε πάρει μια πρωτοβουλία αν και σας έχω με επιστολές μου ενημερώσει ότι η ομάδα που είσαστε οπαδός πρέπει να διαλυθεί γιατί είναι ένα πτώμα ευρισκόμενο σε προχωρημένη σήψη. Και επομένως προξενεί  την λεγόμενη μπόχα αφού κανένας   δεν τολμούσε να θάψε το σάπιο πτώμα ι Και αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί αφήσατε να την διοικούν οι νταλαβερτζήδες  
Και φτάσαμε σε σημείο κατάντιας να δέχεται η Ναυαρχίδα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να της χαρίζεται ένας αγώνας για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία . Και η παραμονή έχει μόνο ένα στόχο Να φέρει τον τίτλος του προέδρου ο Σωτήρας Μαυρονάσος; που υποβίβασε την ομάδα όχι αγωνιστικά αλλά ...ποινικά.




Κύριε Δήμαρχε 




 Όλα αυτά σας τα γράφω όχι για να σας ασκήσω αντιπολίτευση Αλλά για να σας γνωρίσω τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα της Κορίνθου μια και το περιβάλλον σας δεν σας αφήνει όλα αυτά να τα δείτε. Και δίνετε το δικαίωμα σε κάποιους δημοσιογραφικούς  επαγγελματίες  κονδυλοφόρους ( που αντί για μελάνι χρησιμοποιούν χολή ) να παραπλανούν τους φιλάθλους και να θεωρούν ότι μολύνθηκε η Κορινθία επειδή αγωνίζεται στο δημοτικό στάδιο η ομάδα της Παναχαϊκής. Και δεν έχουν γράψει ότι είσαστε ο πρωταθλητής Δήμαρχος στην κατασκευή γηπέδων με χόρτο. Που δεν γράφουν τίποτα για το δημοτικό στάδιο που έχει τον καλύτερο χλοοτάπητα  Πανελληνίως. Που θεωρούν όλα όσα γίνονται από τους Κορινθίους παράγοντες φυσιολογικά και το μίασμα είναι ο Κούγιας που ζήτησε να χρησιμοποιήσει το γήπεδο. Και θεωρούμε υψίστη τιμή που έπαιξαν ένα φιλικό παιχνίδι της εφηβικής ομάδας. 
Και το τραγικό είναι ότι οι φίλοι σας και προσωπικά και εσείς  κ. Πνευματικέ υποστηρίξατε τον κ. Τσιχριτζή τον νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που παρουσία του έγιναν όλα αυτά στα  αίσχη  στο δημοτικό στάδιο στον αγώνα Κόρινθος --Κόρινθος 06 που θα αποτελεί την μαύρη σελίδα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο .



Κύριε Δήμαρχε 


Οι Γάλλοι λένε να μη κλαις επάνω στο χυμένο γάλα και έχουν δίκιο. Αρκεί όμως το πάθημα ( το χάσιμο του) να σου γίνει μάθημα για να μη επαναλάβεις το λάθος σου, Γιατί όπως είχε πει και κάποιος άνθρωπος των γραμμάτων " ...αν τα λάθη μας δίδασκαν τότε θα είχαμε μια πολύητιμη πείρα.
Η Παναχαϊκή δεν μπορεί να μεταφερθεί στην Κόρινθο αυτό είναι βέβαιο και εσείς ο ίδιος έμμεσα πλην σαφώς το δεχτήκατε. Μπορείτε όμως  αν το θέλετε΄να δημιουργήσετε μια καινούργια ποδοσφαιρική δύναμη απαλλαγμένη όμως απ όλους αυτούς που σάπισαν την ομάδα την άλλοτε κραταιάς Κορίνθου  
Πρέπει να φωνάξετε στο δημοτικό θέατρο όλους τους οικονομικούς  παράγοντες του Δήμου σας και να τους δώσετε να καταλάβουν πόσο θα βοηθήσει μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα στην αγορά της Κορίνθου. Και όπως δημιουργείτε τα γήπεδα με χόρτο έτσι μπορείτε να φτιάξετε και μια ομάδα που είμαι βέβαιος ότι σε μια πενταετία θα χτυπά με απαιτήσεις την πόρτα της Σούπερ Λίγκα.
Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσετε να πετύχετε γιατί αγαπάτε το ποδόσφαιρο. 

Υ Γ Είμαι στη διάθεση σας κ. Δήμαρχε για να σας αναλύσω πως μπορεί να δημιουργηθεί η ομάδα και πως μπορεί να διοικηθεί.