Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ο Αθλητισμός κ. Πισιμίση θέλει οργάνωση και υπομονή και το χρήμα είναι τρίτος παράγων


Ο Α Ο Ζευγολατιού ήταν μια ομάδα με ιστορία τεράστια που όμως όταν κάποιοι παράγοντες σταμάτησαν να νοιάζονται για το ποδόσφαιρο η ομάδα αυτή διαλύθηκε Και επανήλθε στην ενέργεια με μια τυπική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας. Μέχρι όμως που πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με αυτή  ο Βιομήχανος ξυδιού κ. Αθανάσιος  Πισιμίσης.
Που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Νέας Πορείας αντίπαλο ψηφοδέλτιο του κ. Τσιχριτζή .Αυτός λοιπόν ο αναγνωρισμένος εκλογικός αντίπαλος του κ. Προέδρου ( που είναι ένας και να μη ρωτάτε ποιος ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στα πεπρωμένα της. Και δεν ήταν να συμμετέχει στα πρωταθλήματα αλλά να πρωταγωνιστεί.
Και έτσι η ομάδα από μέτρια έγινε μέσα σε δυο χρόνια αγνώριστη. όχι βέβαια από τις Ακαδημίες που έχει την κακή συνήθεια ο Α Ο Λουτρακίου να αντλεί παίκτες αλλά από την δύναμη του χρήματος του κ. Βιομηχάνου  που έφερε ικανούς παίκτες με αποτέλεσμα να πάρει και το πρωτάθλημα της  δεύτερης και πρώτης κατηγορίας Αλλά και το κερασάκι στην τούρτα ήταν και η κατάκτηση του κυπέλλου.
Και τρώγοντας όπως λέει ο λαός μας σου έρχεται η όρεξη με αποτέλεσμα να δηλώνει  ο κ. Βιομήχανος ότι περίπατο θα κάνει η ομάδα του στα μπαράζ. Και όταν το έμαθα αυτό έγραψα ότι ο κ. πρόεδρος να θεωρεί εαυτόν ευτυχή αν φτάσει στην τρίτη θέση στην τελική κατάταξη Μέχρι τώρα έχει δώσει δυο αγώνες και έχει ηττηθεί και στους δυο. Η ομάδα της Ρόδου που η ένωσης έχει πρόεδρο τον κ. Οικονομιδη που έχει κλείσει συντάξιμα χρόνια αλλά παραμένει στη θέση του έχει δυο νίκες στους δυο αγώνες που έδωσε Και έτσι έχει έξι βαθμούς
Με 4 βαθμούς  της Θύελλας  Ραφήνας που ανήκει στην Ανατολική Αττική και με 'έναν βαθμό του Ακράτητου που αυτός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δυτικής Αττικής.
Και ο Α Ο Ζευγολατιού δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ σε βαθμούς. Εμείς τα είχαμε προβλέψει όχι επειδή έχουμε μαντικές ικανότητες αλλά γιατί γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρέπει να πικραθήκατε   κ. Πισιμίση για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας που δαπανήσατε  και χρήμα και χρόνο.
Και εγώ κ. Πισιμίση ξόδεψα χρόνο για να σας υποστηρίξω ότι δεν είσαστε οπαδοί του Λίντς που σημαίνει ότι δεν πήγατε να λιντσάρετε την κ. Πρωτοδίκη. Και εγώ καταδικάστηκα γιατί ο αρχηγός του συνδυασμού Νεα Πορεία με την κατάθεση του  αλλά και με τις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι πήγατε να διαπράξετε το αδίκημα που ένορκα κατέθεσε ο σημερινός σας φανερός φίλος κ. Τσιχριτζής  ότι κινδύνεψε η ζωή της κ. πρωτοδίκη Και χρησιμοποιώ το φανερός γιατί και στις εκλογές ήταν φίλος σας  αλλά κρυφός και γι αυτό και του δώσατε την νίκη. Γιατί εσείς κ. Πισιμίση κάνατε πρόεδρο τον κ. Τσιχριτζή. Και ο μόνος ζημιωμένος από τις εκλογές είμαι εγώ που έχω γονατίσει οικονομικά.
Αλλά εμείς οι φτωχοί στην τσέπη έχουμε μάθει να ζούμε και χωρίς χρήματα  Για σας τους πλούσιους είναι πολύ δύσκολο.