Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δεν ελπίζω τίποτα Δεν φοβάμαι τίποτα Είμαι λεύτερος Νίκος Καζαντζάκης


Διαβάζω στο μπλοκ Άποψη 24 και σας το παρουσιάζω αυτούσιο :




1.       Δασκαλόπουλος Γιώργος: Διαιτητής της Superleague, είναι για δεύτερη σεζόν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου ρέφερι της Α1 Κορινθίας, πιστοποιώντας την εμπειρία του, από τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
 2.       Κακριδής Ιωάννης: Επιστρέφει στους υποψήφιους για τον καλύτερο διαιτητή της Α1 Κατηγορίας, καθώς την περασμένη περίοδο είχε μέτριες εμφανίσεις και είχε μείνει εκτός. Έτσι θα τον δούμε και πάλι μετά από τη σεζόν 2012-13, μετά από μια πραγματικά καλή σεζόν.
 3.       Κακριδής Παναγιώτης: Για πρώτη φορά είναι υποψήφιος για καλύτερος ρέφερι της κατηγορίας και δείχνει ότι κάθε σεζόν πραγματοποιεί ανοδική πορεία.
 4.       Νεοφυτιάδης Ιωάννης: Ο μεγάλος νικητής και των δύο προηγούμενων σεζόν, είναι και πάλι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου διαιτητή, δείχνοντας τη σταθερότητά του.
  Οι νικητές των προηγούμενων χρόνων:
 2012-13
 1.   Νεοφυτιάδης Ι. 2.    Χονδρόπουλος Π.3.       Κακριδής Ι.
 2013-14
 1.Νεοφυτιάδης Ι.2.  Τσαγκαράκης Π.3.    Δασκαλόπουλος Γ.

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Κάποιοι που παίρνουν την πένα και γράφουν πρέπει πρώτα να την βουτάνε στο μυαλό τους και μετά στο μελάνι . Γιατί κάνουν ένα διαγωνισμό για να ψηφίσουν οι αρμόδιοι ποιος είναι ο καλύτερος διαιτητής Και αυτοί που ψήφισαν δεν ξέρω ποιοι είναι έβγαλαν τον Γιάννης Νεοφυτιάδη δυο χρόνια ως τον καλύτερο διαιτητή. Και ερωτώ σε πόσους αγώνες εντός της Κορινθίας αλλά και εκτός αυτής δεν τα μούσκεψε ο διαιτητής αυτός. Δηλαδή επειδή ο διαιτητής αυτός όταν ήταν φοιτητής  στα Γιάννινα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Θανάση Μπριάκο και τον ανέβασε στην ιεραρχία σημαίνει ότι είναι και διαιτητής. Κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο μόνο πέντε αγώνες  της Β εθνικής σφύριξα γιατί αυτοί που τον προστάτευαν φοβήθηκαν μήπως και  τον σφυρίξουν Ενώ τον όρισαν ως τέταρτον σε ένδεκα ( 11) αγώνες για το χαρτζιλίκι ρε γαμώτο 
Κατά την περίοδο 2014 --2015 δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός αλλά τιμής ένεκεν να δοθεί η πρωτιά στον διαιτητή Χονδρόποπυλο Παντελή που γελοιοποίησε την διαιτησία αφού έκανε δέκα επτά λεπτά (17) καθυστέρηση για να αρχίσει ο αγώνας Π Α Σ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 με την πιο αστεία δικαιολογία ότι καθυστέρησε γιατί δεν τον πλήρωναν. Ενώ η αιτία ήταν ότι έπρεπε να βάλουν μπροστά τον αγώνα Ζευγολατιό -- Αστέρα Κορίνθου. Και όλα αυτά έγιναν παρουσία του κ. Τσιχριτζή  και στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου και όχι στο υπερπέραν για να μη το μάθετε εσείς που κάνετε τους διαγωνισμούς και δεν τολμήσατε να γράψετε το παραμικρό. Αυτό σημαίνει ενημέρωση στην Κορινθία από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους