Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δήμαρχε Κορινθίων διαλύσετε την ομάδα της Κορίνθου για να σταματήσουν επιτέλους οι νεκροθάφτες της να την ...καπηλεύονται



Ο Δήμαρχος  Κορινθίων γνωστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου νομίζω ότι έχει προσφέρει στο ποδόσφαιρο όσο κανένας δήμαρχος της χώρας μας.Και αυτό δεν το υποστηρίζει ένας φίλος του αλλά ένας άνθρωπος κυνηγάει την αλήθεια 
Κάποιοι την περίπτωση της Παναχαϊκής νόμισαν ότι βρήκαν την σπάνια ευκαιρία για να ασκήσουν αντιπολίτευση στον Πνευματικό.
Τώρα κάποιοι είναι τόσο παθιασμένοι που αν και βλέπουν ότι μια προσπάθεια κάποιου  αν και είναι σωστή τον κατακρίνουμε γιατί έχουμε αντιπολιτευτικές τάσεις προς ορισμένα άτομα που δεν τους δικαιολογούμε καμία πράξη έστω και αν αυτή είναι σωστή. Και ενώ γνωρίζουν ότι χτυπώντας κάποιον δεν κάνουμε κακό στο συγκεκριμένο άτομο αλλά στην κοινωνία.
Και πρόσφατο χτυπητό παράδειγμα είναι ο Κούγιας η Παναχαϊκή και ο δήμαρχος Κορινθίων .Μακάρι να μπορούσε να πάρει ο κ. Πνευματικός την ομάδα της Πάτρας και πρέπει να είναι βέβαιος ότι θα τον ευλογούν γενεές.Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο. Και οι αγώνες που δίνει στο δημοτικό στάδιο και αυτό αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα.   
Και από την άλλη έρχονται 
οι άνθρωποι που διέλυσαν την ομάδα της Κορίνθου να μας πουν άρρητα ρήματα αφού έχουν την θρασύτητα ακόμα και γενικές συνελεύσεις να συγκαλούν για να παρουσιάσουν το πλούσιο έργο τους Που κρατήθηκαν στην κατηγορία  μετά από συμφωνία της ομάδας της Κόρινθος 06. 
Κύριε Δήμαρχε 
Καθήκον σας είναι να απαγορεύσετε να γίνει αυτή η γενική συνέλευση που προσβάλει τους πάντες και τα πάντα όταν έχει ως θέμα διοικητικός απολογισμός από μια ομάδα που γελοιοποίησε  ακόμα κάθε έννοια δημιουργίας αφού σήμερα δεν υπάρχει στην ουσία αλλά και στον τύπο ομάδα με την επωνυμία Κόρινθος. 
Είμαι βέβαιος ότι επιτέλους κ. Δήμαρχε θα θάψετε το ευρισκόμενο σε σήψη πτώμα της Κορίνθου.
Και το τραγικό της ιστορίας. Κάποιοι καπηλεύονται ακόμα και το πτώμα της Κορίνθου.. Να γιατί έχετε ιερό καθήκον κ. Δήμαρχε να διαλύσετε την ομάδα πλέον φάντασμα για να πάψουν αυτοί που την έφεραν στη θέση αυτή να την καπηλεύονται γιατί έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να σταθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου.