Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Α Ο Ζευγολατιού --Θύελλα Ραφήνας παρουσία πενήντα δυο ( 52) φιλάθλων


Χθες στο γήπεδο του Ζευγολατιού  η τοπική ομάδα έπαιζε με την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας σε αγώνες μπαράζ ποια ομάδα από τις πρωταθλήτριες των ενώσεων θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας 
Πριν να αρχίσει ο αγώνας οι φίλαθλοι ήταν δέκα έξη και στο τέλος έφτασαν τους πενήντα δυο.Που σημαίνει κ. Πισιμίση δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φέρετε τος φιλάθλους στο γήπεδο. Την ίδια ώρα με σας έπαιζε η Δάφνη Εξαμιλίων με την ομάδα Θαύμα της Κορινθίας Ηρακλή Λεχαίου.
 Και αυτόν τον αγώνα τον παρακολούθησαν 150 φίλαθλοι Δηλαδή τριπλάσιοι από αυτούς που ήταν στο δικό σας γήπεδο. Και οι φίλαθλοι που παρακολουθούν τον Α Ο Λουτρακίου σε κάθε αγώνα είναι πάνω από επτακόσιοι.
Και ξέρετε γιατί αυτές τις τρεις ομάδες τις παρακολουθούν  οι φίλαθλοι; Γιατί την αθλητική τους οικοδομή την άρχισαν από τα θεμέλια ( Ακαδημίες) ενώ εσείς που έχετε την οικονομική δυνατότητα την αρχίσατε από το ρετιρέ. Όπως έχουν κάνει και οι συμπατριώτες σας του Αστέρα Τρίπολης που κανένας δεν  είναι Αρκάς από τους παίκτες και γι αυτό και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα . Δικαίωμα σας είναι να σκορπάτε τα χρήματα σας Αλλά δική υποχρέωση είναι να σας γνωρίζω ότι αυτό δεν το κάνετε για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά για την προβολή σας και να διατηρείτε μια αυλή κολάκων. 
'Κύριε Πισιμίση ο Λούθηρος υποστηρίζει "...δεν κάνουν οι καλές πράξεις έναν άνθρωπο καλό. Αλλά ένας καλός άνθρωπος κάνει καλές πράξεις "
Να μελετήσετε καλά τα λόγια αυτά μπορεί να σας κάνει καλό. .