Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Η δόξαείναι μια γέφυρα. Πέρασε την αλλά μη χτίσεις εκεί το σπίίτι σου


Και ερχόμαστε στον καλύτερο προπονητή που και εδώ πέσαμε έξω λόγω συμπαθείας. 

Διαβάζω στο μπλοκ άποψη 
Οι υποψήφιοι προπονητές που θα πάρει ένας από αυτούς τον τίτλο του καλύτερου 
1.       Δουβίκας Γιάννης (ΑΟ Ζευγολατιού): Ο τεχνικός από την Αργολίδα που τη φετινή σεζόν βρέθηκε στο νομό μας, αναλαμβάνοντας δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς αρχικά ήταν στον πάγκο της Κορίνθου (5η αγωνιστική), από την οποία αποχώρησε λόγω πολλών προβλημάτων που συνάντησε, για να αναλάβει (19ηαγωνιστική) στη συνέχεια τον ΑΟ Ζευγολατιού, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Κορινθίας, αλλά και το πρωτάθλημα, ενώ δίνει και τη μάχη του, ώστε ο ΑΟΖ να βρεθεί στη Γ’ Εθνική.

2.       Καρσιώτης Γιώργος (Τενεάτης Αθικίων): Μετά από 3 εξαιρετικές σεζόν ως γυμναστής στον Παννεμεατικό, με τον οποία μάλιστα κατέκτησε το Κύπελλο Κορινθίας, του δόθηκε για πρώτη φορά η ευκαιρία να κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής την ομάδα των Αθικίων και με βάση τα αποτελέσματα, τα πήγε περίφημα, καθώς ο Τενεάτης αν και νεοφώτιστος και από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό, στην αρχή της περιόδου, βρέθηκε να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

3.       Ρέμμας Τάκης (Ολυμπιακός Λουτρακίου): Και αυτός βρέθηκε σε δύο πάγκους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αρχικά στους Αγίους Θεοδώρους, από τους οποίους αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, για να αναλάβει στη συνέχεια τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, τον οποίο κατάφερε να βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία, κάτι που για πολλούς ήταν άθλος.

Οι νικητές των προηγούμενων χρόνων:

2012-13

1.       Αργυρόπουλος (Σπαθοβούνι) 2.       Μεσολόγγης (ΑΟ Λουτράκι)     3.       Πέρρας (Πανσολυγειακός)

2013-14

1.       Λεκουσιώτης (Θύελλα Πετρίου) 2.       Μεσολόγγης (ΑΟ Λουτρακίου)  3.       Πέρρας (Ολυμπιακός Λουτρακίου)

Σχολιασμός Νικηφόρου.

Εν αρχή είναι όπως λένε και  τα εκκλησιαστικά  κείμενα είναι ο λόγος. Αλλά όμως για πιο λόγο αναφερόμαστε όταν από τον κατάλογο των υποψήφιων για βράβευση προπονητών απουσιάζει ο πρόεδρος των προπονητών Αντώνης Ηλίας που μόνο σε οικογενειακές ομάδες έχει προπονήσει 
Και ο έτερος Καππαδόκης κ. Τοτόμης που αυτός τουλάχιστον απέχει από τις προπονήσεις λόγω σωματικών προσόντων. 
Αλλά όμως μεγαλύτερος προπονητής μπορεί να είναι ο κ. Δουβίκας που η ομάδα του εκ των φαβορί για άνοδο χάνει με καθαρά σκορ Και αγνοείται ο προπονητής Μεσολόγγης που ήρθε να παντρέψει την Ακαδημία της ομάδας με τους  παίκτες που απέκτησε με τις μεταγραφές. 
Βέβαια ο Μεσολόγγης δεν είναι Κορίνθιος και αυτό είναι σοβαρό μειονέκτημα και έτσι όταν ψηφίζεται δεν παίρνει ψήφους Και  ήρθε μαι χρονιά δεύτερος  αλλά όπως λένε οι Αμερικάνοι ο πρώτος είναι πρώτος ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. 
Μια συμβουλή λόγω ηλικίας Να αφήσετε τα πανηγύρια και γράφετε την αλήθειαν που την έχει ευλογήσει ο Χριστός.