Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Οι Κορίνθιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνυν την κάμηλον

Διαβάζω σε μπλοκ που δεν βλέπει τίποτα το παράξενο για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο :
"Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της, την οποία έχει κοινοποιήσει στο Δήμαρχο Κορίνθου κάνει γνωστές μία σειρά δηλώσεων του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, κατά των Δημάρχων Πατρών και απλών πολιτών, καθώς κάνει πάλι γνωστούς τους λόγους που έφυγε από την Πάτρα ο Ανδρέας Σάμαρης". 
Επίσης κάνει λόγο και για το γήπεδο της Αγυιάς όπου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα στείλει σε κορνίζα την άδεια για το συγκεκριμένο γήπεδο.
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Το μπλοκ αυτό δεν βλέπει κανένα παράξενο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο παρά μόνο ψαρεύουν ότι δυσφημιστικό υπάρχει για κάποιους που δεν έχουν σχέση με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Γιατί ο Αλέξης Κούγιας το μόνο που μέχρι σήμερα έχει κάνει είναι να έχει ζητήσει να χρησιμοποιήσει  το δημοτικό στάδιο. 
Και εσείς επαγγελματίες δημοσιογράφοι το μπλοκ σας  που έχετε τόσες διαφημίσεις και επομένως πρέπει να έχετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα αφού το μπλοκ είναι άκρως επαγγελματικό Είναι λοιπόν αδιανόητο  να γράφετε κάτι που είπε ο Αλέξης Κούγιας και δεν μπορείτε μάλιστα να το ελέγξετε  Ενώ δεν έχετε γράψει κουβέντα για τα έργα και τις ημέρες του κ. Σωτήρα ούτε του κ. Μιχαλιού που ο Κούγιας τους ονόμασε νταλαβερτζήδες και ο δήμαρχος αναφέρθηκε στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος και Κόρινθος το μεγαλύτερο σκάνδαλο που εσείς δεν μάθατε απολύτως τίποτα. 
Ο Μπέρναρ Σω υποστηρίζει ότι "...οι δημοσιογράφοι γράφουν με σαφήνεια για πράγματα που δεν γνωρίζουν" 
Ενώ κάνουν εδώ στην Κορινθία τον Γερμανό για θέματα που όχι μόνο γνωρίζουν αλλά και τα ζουν. 
,