Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Το κατάντημα της Ελληνικής Διαιτησίας









H EΠΟ ενημερώθηκε από FIFA και UEFA για τους παρακάτω ορισμούς Ελλήνων διαιτητών σε διεθνείς διοργανώσεις:

-Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών κάτω των 19 (15-27 Ιουλίου 2015, Ισραήλ) επιλέχθηκε η Ελένη Λαμπαδαρίου.

-Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2015 (6/6-5/7/2015, Καναδάς) τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Θάλεια Μήτση, με βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια.

-Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων (17-30/6/2015, Τσεχία) η ελληνική πεντάδα που ορίστηκε να διευθύνει αγώνες είναι: Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης-Πολυχρόνης Κωσταράς, Επιπρόσθετοι: Μιχάλης Κουκουλάκης-Σταύρος Τριτσώνης.

-Τέλος, στο τελικό τουρνουά του Regions Cup (26/6-4/7, Ιρλανδία) επιλέχθηκε ο βοηθός διαιτητής Αλέξανδρος Γρεβένης.



Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Αν αφαιρέσεις την συμμετοχή της κ. Μήτση και της κ. Κουρομπύλια  που συμμετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών όλοι οι άλλοι ορισμοί είναι για πολύ γέλιο 
Ο καλύτερος διαιτητής της Ελλάδος τυπικά τουλάχιστον ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος πηγαίνει να διαιτητεύσει αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων όταν άλλοι διαιτητές των γειτονικών χωρών σφυρίζουν αγώνες υψίστης σημασίας. Και οι Κουκουλάκης και Τριτσώνης ως πρόσθετοι Λέμε για πολύ μεγάλη ξεφτίλα από την μια αλλά και οικονόμα από την άλλη.
Με αυτούς κ. Κοντονή θα κάνεις αλλαγή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;