Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΠΑΣ Κόρινθος πρώτη πράξη του δράματος.

                                                             
Το υψηλότερο καθήκον του ανθρώπου: να φωνάζει μεσ' στην έρημο 


Η σκηνή αυτή είναι από τον επικήδειο λόγο που βγάζει ο νεκροθάφτης της Κορίνθου στην περσινή νόμιμη γενική συνέλευση της ομάδας ( γιατί επακολούθησε και δεύτερη παράνομη )
Ο ευτραφής πρόεδρος που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην αίθουσα:
Γιατί βαρύνεται με το κακούργημα του Μιχάλη Καφαντάρη
Με την βοήθεια που προσέφερε στην Ηλιούπολη για να πάρει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ενώ θα μπορούσε να πάρει η Κόρινθος το πρωτάθλημα  
Και παράνομη παραχώρηση της Κορίνθου στον Παντελή Μπιτούνη την ομάδα που ήταν η αρχή του τέλους της Κορίνθου
Και  δεν με άφησε ο Γιώργος Φαρμάκης στη συνέλευση του Νοεμβρίου του 2009 να μιλήσω και με κατέβασε μετά από την αγανακτισμένη φωνή του Θανάση Περαχωρίτη.. Γιατί κανένας δεν άντεχε να ακούσει αλήθειες Και εδώ αν άφηνε ο κ. ευτραφής πρόεδρος να γίνει η συγχώνευση της Κορίνθου και να μη φτάσει σε αυτή την δεινή θέση να σκηνοθετούν  έναν αγώνα για να πάρουν την νίκη. Βέβαια μεγαλύτερη ευθύνη έχει και ο εικονιζόμενος κ. Μάριος Σταματάκης που δεν κατήγγειλε το πραξικόπημα που έκαναν αυτοί που για δικούς τους λόγους δεν ήθελαν την συγχώνευση. Επίσης άφησε αναπάντητη την καταγγελία του Δικηγόρου Γιώργου Γιαννίκο ότι χρέωσε την ομάδα 87.000 ευρώ Και αυτή η καταγγελία πιστεύω ότι έκανε τον κ. Σταματάκη να σιωπήσει και να μη γίνει8 η ...συγχώνευση. 























Ανακοίνωσης του Π Α Σ Κόρινθος