Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Έχοντας ως όπλο την διαιτησία διοικούν το ποδόσφαιρο. Ντροπή.

Οι διάλογοι του Χριστόφορου Ζωγράφου ανέδειξαν ένα τεράστιο πρόβλημα που είναι άλυτο γιατί έχει πολύ βαθιές ρίζες. Και που είναι η διαιτησία που δυστυχώς είναι η δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Και αυτό το διαπιστώσαμε και στους τηλεφωνικούς διαλόγους του αρχιδιαιτητή και στις εκλογές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας Γιατί η σφυρίχτρα είναι η δύναμη. Και οι επιλογές που γινόντουσαν στα πρόσωπα ταων διαιτητών η δύναμη ήταν σε βάθος. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο αυτό που είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παρατηρητής διαιτησίας  Δημήτρης Γκρούτσης στην εφημερίδα Σφήκα της Κορινθίας Η Κόρινθος δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα γιατί ο Νίκας κάνει αντιπολίτευση στο Γκαγκάτση . Και αυτό το είπε ο μη εν εργεία διαιτητής που και αυτός χρημάτισε επί εποχής Γκαγκάτση μέλος την Κ Ε Δ, Δηλαδή θα ήθελα να γνώριζα τι διαφέρουν οι διάλογοι οι τηλεφωνικοί από την συνέντευξη του κομματάρχη του Τσιχριτζή νούμερο 2 αφού πρώτος και αχτύπητος ήταν ο Γιώργος Δούρος που όλοι έχουν πάθει αμνησία τώρα αφού ακόμα και το όνομα του έχουν ξεχάσει οι "δήθεν" δυνατοί του Κορινθιακού ποδοσφαίρου . Αφού είναι από αρχαιοτάτων χρόνων το  δρυός πεσούσης πᾶς ἀνήρ ξυλεύεται 
(άμα πέσει η βελανιδιά ο καθένας τρέχει να αρπάξει ό,τι προλάβει για καυσόξυλα και μεταφορικά, όταν ένας ισχυρόςάνδρας αποδυναμωθεί, όλοι προσπαθούν να επωφεληθούν από το κενό της εξουσίας ή από την περιουσία του)
Άνθρωποι που έπιναν νερό στο όνομα του τώρα ούτε καν το προφέρουν. Και μάλιστα για να μη εκτεθούν τον κατηγορούν.
Και έτσι ο μόνος που έμεινε αντιστασιακός είναι ο Γιώργος ο Δασκαλόπουλος που βρέθηκε στην άλλη πλευρά του λόφου αφού ο Χριστόφορος τον χαρακτήρισε νούμερο. Και ομολογώ θα είχε πέσει από την εκτίμηση μου ο Δασκαλόπουλος αν τον επαινούσε ο τέως αρχιδιαιτητής. 
Να δούμε αν θα έχει κανένας την ευθιξία ένας από την ένωση Κορινθίας να παραιτηθεί Βέβαια από αυτούς που ακόμα μένουν αφού αρκετοί  την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.