Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Αυτά έγραφα το 2013 που ταιριάζουν απόλυτα σήμερα




Για το καλό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να παραιτηθείτε κ. Τσιχριτζή.
Με τις μηνύσεις και τις αγωγές δεν μπορείτε να κρατηθείτε στην εξουσία κ. Τσιχριτζή.

Στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου καλέσατε το εκατό για να σας προστατέψει από τους φιλάθλους . Και ψάχνατε να βρείτε το όνομα του ενός από τους δυο φιλάθλους που σε έβρισαν μια και τον ένα τον είχατε στο πιάτο. Και εδώ πρέπει να τονιστεί ότι οι δυο αυτοί φίλαθλοι ήταν από διαφορετικές ομάδες. Επομένως και οι δυο είχαν παράπονα από την διοίκηση που ασκείτε
Μπήκατε στην διοίκηση της Κορίνθου  με τις πλάτες ενός επενδυτή που γνωρίζατε ότι δεν είχε μια. Και όμως τον χρησιμοποιήσατε. Για να γίνετε πρόεδρος. Και αυτός ήταν ο Τέλης Βελέντζας . Αλλά όμως δεν παραδώσατε την προεδρία  όπως είχατε υποχρέωση.
 Αφήσατε να χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής Καφαντάρης αν και ήταν τιμωρημένος αφού προηγουμένως χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος διώξατε τον προπονητή  Παναγιώτη Τζαναβάρα που κρατούσε το ποινολόγιο των παικτών του. Ενώ ο καινούργιος  καλά καλά δεν είχε πατήσει το πόδι του στην ομάδα. Ενώ ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας που μετά από κάθε αγώνα έδινε και συνέντευξη εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Και εσείς που είσαστε και έγκριτος δικηγόρος γιατί δεν μας εξηγήσατε τον λόγο της εξαφάνισης του κ. γενικού αρχηγού.
Και ενώ ήξερε την τιμωρία  του Καφαντάρη ο πρόεδρος  του Αίαντα  Παραλίας  Ασπροπύργου  εσείς δεν την «γνωρίζατε»
Μας φέρατε τον Παντελή Μπιτούνη  το αμύριστο λουλούδι που πέρασε από την Καλλιθέα  και άφησε «ιστορία»