Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι Κορίνθιοι διαιτητές έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις

Να κρίνετε κ. πρόεδρε αλλά πρέι να σας κρίνουμε.
Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε κάτι ακόμα για τους Κορίνθιους διαιτητές:


1.       Οι  Κορίνθιοι διαιτητές στην πλειοψηφία τους προπονούνται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα πληρώνοντας μάλιστα προπονητή από την τσέπη τους.
2.    Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Θ Θέλω να το πιστέψω ότι υπάρχουν διαιτητές που προπονούνται δυο φορές γιατί τρεις δεν πιστεύω Αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές νπου προπονούνται τρείς φορές και δεν παίρνουν μια Βέβαι δεν πληρώβνουν τον προπονητή αλλά που να τα βρούν για να τα δώσουν Και οι διαιτητές έχουν  πιθανότητα να φτάσουν και εκτός του νομού και να αυξηθούν τα έσοδα τους Ενώ σπανίως ποδοσφαιριστές βγαίνουν εκλτός νομού. Ένας διαιτητής θα βγάλει τον μήνα κατα μέσω όρο ένα ποσό σεβαστό που μπορεί να δώσει για τον προπονητή. Ενώ οι ποδοσφαιριστές μερικοίαπό αυτούς ακόμα και τα παπούτσια τους αγοράζουν.

Οι Κορίνθιοι διαιτητές κάθε Δευτέρα συμμετέχουν σε επιμορφωτικές συγκεντρώσεις στην Κόρινθο ερχόμενοι από όλα τα μέρη του νομού και από την Αθήνα.
3.
2.    Σχολιάζει ο Νικηφόρος

 υτά δεν σηναίνει απολύτως τίποτα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αναφέρετα.   

         
 Οι ι Κορίνθιοι διαιτητές κοσμούν τους πίνακες όλων των κατηγοριών στα Εθνικά Πρωταθλήματα με απόλυτη επιτυχία.
Παραδόξως σε αυτά δεν έχουμε προπηλακισμούς  - επεισόδια.

 ¨
2.    Σχολιάζει ο Νικηφόρος
 λα αυτά τα δεχόμαστυε και δεν τα αφισβητούμε

  Οι Κορίνθιοι διαιτητές δημόσια δεν έχουν κατηγορήσει ποτέ κανέναν καιΣΕΒΟΝΤΑΙ πραγματικά αυτούς που στηρίζουν το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο.
5. 
2.    Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Αυτό κανένας δεν μπορεί να μη το δεχθεί 


   Οι Κορίνθιοι διαιτητές είναι οι πρώτοι που εφάρμοσαν το θεσμό του παρατηρητή διαιτησίας στα τοπικά γήπεδα για να βελτιώνονται αλλά και νατιμωρούνται.
2.  
Σχολιάζει ο Νικηφόρος

 Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να αναφέρεστε σε παρατηρητές που όλοι σχεδόν πηγαίνουν στα γήπεδα που είναι κοντά στα σπίτυια τους 



Καλούμε όλους τους παράγοντες στο σπίτι μας κάθε Δευτέρα στα μαθήματα, να συμμετέχουν στις επιμορφωτικές μας συγκεντρώσεις, να μας λένε τα παράπονά τους, τις απορίες τους, να μάθουν τις αλλαγές στον κανονισμό και τον τρόπο εφαρμογής του.
Καλούμε όλους τους παράγοντες να μας ζητήσουν να κάνουμε μαθήματα διαιτησίας στις ομάδες τους, καθότι μερικοί από τους καλύτερους και εμπειρότερους Εκπαιδευτές Διαιτησίας στην Ελλάδα, βρίσκονται στις τάξεις μας.
.  
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Καλά είναι τα καλέσματα  αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζονται μαθήματα ορισμένοι διαιτητυές που ανεπίδεκτοι μαθήσεως