Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Ένα τεράστιο θέμα που περιμένει απάντησει. Αυτά έγραφα 7. 12. 13 τρεις μήνες μετά τον εκλογικό του θρίαμβου του εικονικού.

Οι μεταφορείς   της ένωσης παρέλαβαν τα ιατρικά μηχανήματα Πληροφορήθηκα ότι η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας έστειλε τους μεταφορείς της και παρέλαβε τα ξεχασμένα εδώ και τέσσερα χρόνια  ιατρικά
μηχανήματα στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου. . Έχουμε όμως με την ένωση έναν λογαριασμό ανοικτό.
Γιατί μας έκανε μια απάντηση στα δικά μας δημοσιεύματα και με την οποία μας χαρακτήρισε ότι είμαστε κακόβουλοι. Μας έκαναν κριτική όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν μηχανήματα πανάκριβα που είχαν προορισμό  την περιφρούρηση της υγείας των ποδοσφαιριστών μας
Και αντί να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη αυτοί που είναι ανίκανοι για να δημιουργήσουν μας είναι και επιθετικοί.
Ίσως ακολουθούν την τακτική ότι η επίθεσης είναι η καλύτερη άμυνα.
Αλλά όμως εκεί που τους παίρνει και όχι σε μας. Όχι ενώ μας οφείλουν να θέλουν να μας φάνε και την …αγελάδα. Αλλά όμως εγώ δεν σταματώ μέχρι που θα μου δώσει την ευκαιρία ο κ. Τσιχριτζής να αναμετρηθεί μαζί μου. Και αυτό θα το πετύχω  να είναι βέβαιος και πολύ σύντομα. 

Σχολιασμός Νικηφόρου  

Από τότε έχουν περάσει γιατρέ Στάθη Γκουρβέλο σχεδόν τέσσερα χρόνια και αγνοούνται τα [πανάκριβα μηχανήματα που οι Έλληνες φφορολογούμενοι  τα έχουν πληρώσει πανάκριβα για να έχουν κάποιοι την ευκολία να τα κάνουν και ταυτόχρονα να έχουν και την θρασύτητα να ζητάνε οι παράγοντες  να τους ξανά ψηφίσουν για να τους δώσουν την ευκαιρία και πάλι να τους κάνουν τα ίδια Από εσένα γιατρέ περιμένουμε να μας δώσεις όταν με το καλό πάρεις στα χέρια σου την εξουσία Και δυστυχώς δεν θα είναι το μοναδικό μου αίτημα .