Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Βγήκαν πλέον στις ρούγες και στις στράτες και διαλαλούν τα αξιώματα που μόνοι τους μοίρασαν














Μπροστά σας έχετε τρεις φωτογραφίες  που η κάθε μια έχει την δική της ιστορία 
Η μεγάλη φωτογραφία μπορεί να μοιάζει πολύ καλλιτεχνική και ο νους σας να σας οδηγεί σε κάποιον ηθοποιό αλλά πέσατε έξω γιατί ο εικονιζόμενος είναι ο γνωστός παράγων του ποδοσφαίρου που ειδικεύεται και εις το γνωστό άθλημα της κωλοτούμπας. Πάντα με το δυνατό και αδιαφορεί για τον αδύναμο που δεν μετράει στο λεξιλόγιο του ούτε δεν κάθεται καν να του ρίξει ματιά μήπως και εκτεθεί. Οικογενειακώς  άνθρωποι του Νίκα ήταν  οι Μαργέτηδες ( που ακόμα και οι μικτές από το φούρνο τους έπαιρναν τα σάντουιτς ) και μόλις έπαψε να είναι πρόεδρος ο αείμνηστος πέταξαν πάλι οικογενειακά στον άλλον δυνατό που ήταν ο εικονικός. 
Και αφού μόνος του δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος ο Νίκος  Τώρα παντού διαλαλεί ότι θα είναι πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας. Όχι θα κάτσουμε να παίξουμε Καίριο πόστο για να μας προσκυνάν οι παράγοντες 
Μα θα μου πείτε ο Πετρόπουλος που είχε το πόστο και ο παλιός είναι αλλιώς τι θα πει; Νέα τάξη πραγμάτων και όποιον πάρει το τσουνάμι της υποκρισίας και της ιδιοτέλειας Και όλα αυτά γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο με υποβολέα όμως να μη περνάει ο καιρός χωρίς τα έξοδα να βγάζουμε.  
.Και ο τρίτος της παρέας είναι ο πρόεδρος των Διαιτητών Χρήστος  Βλαχοπάνος που τώρα θα πηγαίνουν οι διαιτητές και θα τρώνε και καμιά τυρόπιτα στο φούρνο του προέδρου αν θα θέλουν να τους γνωρίσει για να τους προωθήσει  Και σε κάποια στιγμή η Ένωσης θα βρει την κατάλληλη στιγμή και θα βραβεύσει τον Νίκο Μαργέτη  για τις υπέροχες τυρόπιτες όπως έκανε και με τον Σωτήρη Νικολόπουλο .
Γιώργο Πετρόπουλε όλα έχουν ένα τέλος