Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Με αυτούς πάει Αυστρία ο Ολυμπιακός


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Όπως αναμενόταν αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστή η λίστα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μαζί με τον Μπέσνικ Χάσι θα αναχωρήσουν για την Αυστρία το πρωί της Παρασκευής για να περάσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Στο αεροπλάνο θα μπουν οι 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονταν αυτές της μέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Εκτός έμειναν οι διεθνείς Φορτούνης, Καπίνο, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος και Ομάρ, οι οποίοι στις 20 Ιουνίου θα βρεθούν στο Ζέεφελντ για να ενσωματωθούν με την αποστολή. Όσον αφορά τους Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσφαριφάρντ, θα ξεκινήσουν προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και θα βρίσκονται κανονικά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο.

Αναλυτικά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν, σε πρώτη φάση, στο Ζέεφελντ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι

Οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν και τα δύο φιλικά που θα δώσουν στην Αυστρία. Στις 23/ θα αντιμετωπίσουν την Βάτενς στο Στανς, ενώ στις 26/6 θα δώσουν δυνατό ματς απέναντι στην Λουντογκόρετς στο Γένμπαχ.