Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Καλό είναι να θυμόμαστε το παρελθόν που μπορεί κάτι να μας διδσκει

Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος και παντού βρίσκεται αλυσσωδεμένος

                                                                     Ζαν-Ζαν Ρουσώ

Επίσης αυτό που πλήρως με έθετε εκτός εαυτού ήταν που ο κ. Βράκας δεν ξέχασε ποτέ ότι κάποτε ήταν πρόεδρος του Πέλοπα Κιάτου. Και αυτό τον έκανε να είναι άδικος προς τα άλλα σωματεία
όταν ο Πέλοπας έπαιζε στα τοπικά πρωταθλήματα  Περίπτωση του  διαιτητή Βασίλη Αστερή που τόλμησε στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος να αποβάλει παίκτη του Πέλοπα και σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν ξανασφύριξε αγώνα της ομάδας του Κιάτου. Και οι θλιβερές φιγούρες της ανύπαρκτης επιτροπής ορισμού διαιτητών  να παραμένουν στις θέσεις των για να μη χάσουν τα έσοδα από την θέση του παρατηρητή που κατέχουν. Γιατί είναι μεγάλο πράγμα να καλύπτεις στη σημερινή εποχή έξοδα του σπιτιού. Βέβαια άλλος με περισσότερα έσοδα άλλος με λιγότερα. Εδώ μετράνε και τι προσφέρει κάποιος στις εκλογές της ένωσης.
Μου είναι αδιανόητο να μη ξεχνά ο κ. Πέτρόπουλος ότι κάποτε ήταν πρόεδρος της Ελλάδας Βέλου. Με αποτέλεσμα να υπάρχει οπαδός της Ελλάδας Βέλου στο πάγκο της και ο διαιτητής να μη τον έχει γράψει στο φύλλο του αγώνα
Και ο άρχων του αγώνα  δεν ήταν κανένας πρωτάρης αλλά ο κ. Μιχάλης Καρσιώτης που χρησιμοποιήθηκε σε 16 αγώνες του πρωταθλήματος και σε δυο του κυπέλλου και εισέπραξε 12.600 ευρώ ή σε δραχμές 4.284.000.
Και αυτός ο διαιτητής έγραψε ένα φύλλο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Πέλοπα Κιάτου που ακόμα και τα κόμματα ήταν ψέματα.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτά τα έγραφα τον Αύγουστο του 2013 και σήμερα ισχύουν και σε χειρότερη μορφή Ο κ. Βράκας κάνει ότι θέλει Ο πρόεδρος της Ελλάδας Βέλου κ. Τριοαντάφυλλος δεν περιορίζεται μόνο στο γραπτό λόγο αλλά κάνει και ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών. 
Η μόνη αλλαγή ήταν στο πρόσωπο του διαιτητή Μ. Καρσιώτη
που  όμως τον αντικατέστησε ο Γιάννης Νεοφυτι΄΄αδεης μια έκδοση πολύ βελτιωμένη.