Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ένα άλλο θέμα τεράστιο που ζητά λύση Η Διαιτησία



  Αυτά έγραφα λίγους μήνες  μετά τον θρίαμβο του Τσιχριτζή στις εκλογές και την μήνυση που μου έκανε ο υπασπιστήςτου υπαρχιφύλακας 

 Γήπεδο Πετρίου  ο αγώνας είναι για το κύπελλο Κορινθίας μεταξύ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας   του τοπικού πρωταθλήματος

Επειδή όμως στο Πετρί είχε πεθάνει κάποιος και η κηδεία του γινόταν την ίδια ώρα με τον αγώνα οι φίλαθλοι που βρεθήκανε στο γήπεδο ήταν  περίπου τριάντα.
Και όπως ήταν φυσικό  δεν κοπήκανε εισιτήρια. Πλην όμως ο διαιτητής  έπρεπε να εισπράξει την αμοιβή του αλλά και των συνεργατών του.
Και ήταν 45ευρώ  ο διαιτητής και 50 ευρώ οι δυο επόπτες και 40 ευρώ έξοδα κίνησης Που το σύνολο μας κάνει 135 ευρώ ή σε δραχμές 45.900.
Και έρχομαι και ερωτώ ένα σωματείο ενός χωριού μπορεί να πληρώνει αυτό το ποσό . Και θα ήταν 150 ευρώ αλλά απουσίαζε ο παρατηρητής διαιτησίας και έτσι το σωματείο κέρδισε το δεκαπεντάρι.
Και στον αγώνα για το πρωτάθλημα  μεταξύ των ομάδων  Ατρόμητου και ΠΑΟ Λουτράκι ήταν 145 ευρώ Που αναλύεται σε 45 ευρώ ο διαιτητής 50 ευρώ οι συνεργάτες του 15 ο παρατηρητής διαιτησίας και 35 έξοδα κίνησης  Και θα ήθελα να επαναλάβω το ερώτημα μου γιατί να πάρει ο διαιτητής 45 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής απολύτως τίποτα.
Επομένως πρέπει τα σωματεία να αποφασίσουν μόνα τους την αμοιβή π[ου θα δίνουν στους διαιτητές. Γιατί αν συνεχίσουν κατ’  αυτόν τον τρόπο πολλές ομάδες θα έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Γιατρέ πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια λύση  και οι διαιτητές να καταλάβουν ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο από πλευράς οικονομικής και πρέπει να το καταλάβουν οι διαιτητές ότι δεν είμαστε σε μια εποχή που πολλοί πεινάνε 
Και αυτά όλα τα είχα προβλέψει πριν σχεδόν τρία χρόνια . Γιατρέ μόνο εσύ θα μπορέσεις να σώσεις το Κορινθιακό ποδόσφαιρο γιατί αποτελείς πολυτέλεια στη θέση του προέδρου Και αυτό το διαπίστωσα όταν σε συνάντησα και κατάλαβα πόσο προικισμένος είσαι  Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή πουθ σε γνώρισα