Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Γιατί ο κ. Τριαντάφυλλος πρόεδρος της Ελλάδας Βέλου απολαμβάνει ασυλίας





                                    Αποτέλεσμα εικόνας για Ρίνγκο
 Αποτέλεσμα εικόνας για Ρίνγκο

 Έγραψα το 2015 λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα το παρακάτω κείμενο που βασίστηκε σ ένα πρωτοφανές Δελτίο Τύπου που έβγαλε ένας πρόεδρος που ότι και να κάνει δεν τιμωρείται

Να τι έγραφα

Το Σαββάτο 26 9 2015 αρχίζει το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Χαρίζω στα δυο μόνιμα μέλη της επιτροπής του κυρίους  Αργύρη και Γκρούτση μια ανακοίνωση την οποία έβγαλε η Ελλάδα Βέλου στις 27 11 2011 και τους αφορά. 


 Βέλο   27-11-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ  ήρθε σε έκτακτη συνεδρίαση  το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ καθώς για άλλη μια αγωνιστική σαιζόν γίναμε θεατές στο ίδιο έργο, με διαφορετικούς ηθοποιούς, το ίδιο όμως και χειρότερο τέλος.
Η κακή διαιτησία του σημερινού αγώνα, με αποκορύφωμα το τριών μέτρων οφσάιντ γκολ που σημειώθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα (από τους 500 παρευρισκόμενους στο γήπεδο δεν το είδαν μόνο ο α’ βοηθός κος Ιωάννης Κριτσιώνης και ο διαιτητής κος Παναγιώτης Κακριδής), είναι το τέλος της υπομονής μας.
   Για μια ακόμη φορά, η ομάδα μας πέφτει θύμα διαιτητικών λαθών και όση καλή διάθεση και εάν έχουμε απέναντι στη επιτροπή ορισμού διαιτητών, δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση.
      Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους κόπους και τις θυσίες του σωματείου μας να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία, να προσκρούουν  στις λανθασμένες αποφάσεις “τρίτων”, εφιστούμε την προσοχή των αρμοδίων οι οποίοι, φαίνεται να μη κατάφεραν να εξασφαλίσουν ικανό διαιτητικό τρίο στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, όπως αυτό προκύπτει όχι από την δική μας κρίση αλλά από την κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή και τον α΄ βοηθό  τους οποίους η επιτροπή όρισε.
β)Την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Σωματείου μας για την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Βέλου με θέματα:

·        Λήψη απόφασης για παραίτηση του Σωματείου μας από τα επίσημα πρωταθλήματα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
·        Εκλογή Νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου           
                                                     ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 




                               

Σχολιασμός Νικηφόρου του 2015

Αυτή είναι μια ανακοίνωση την οποία κυκλοφόρησε  στις 27.11.2011 η Ελλάδα Βέλου που ο πρώην πρόεδρος της κ. Πετρόπουλος και με τις πλάτες του Γιωργάρα του Δούρου που το όνομα του πλέον κανένας εκτός από εμένα δεν το γράφει διοικούσε και διοικεί  την ένωση  Άντε τότε να καλέσεις τον  κ Τριαντάφυλλο σε απολογία που  πρωτοστάτησε μαζί με τον Θάνο Πισιμίση και τον Γιωργάρα να βγάλουν πρόεδρο τον Μιχαλιό. . Γιατί έβγαλε αυτό το Δελτίο τύπο που είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα χεστήριο στην επιτροπή που ορίζει αυτούς τους διαιτητές; Για να δείξει ότι είναι το αφεντικό και να στοχοποιήσει τιυς πάντες
 Και συγκεκριμένα γράφει «  και όση καλή διάθεση και εάν έχουμε απέναντι στη επιτροπή ορισμού διαιτητών, δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση.» Που σημαίνει κ. Γκρούτση και κ. Αργύρη σας κατηγορεί για σκοπιμότητα εκτός και οι αμοιβές από παρατηρητές διαιτησίας σας υποχρεώνουν να μη καταλαβαίνετε απολύτως τίποτα. Βέβαια ούτε γενική συνέλευση έγινε ούτε κανένας παραιτήθηκε απλώς τα έκαναν επάνω τους οι διαιτητές και τα ανδρείκελα ( πρόσωπα που στερούνται πρωτοβουλίας και κατευθύνονται ) της επιτροπής που τα ονόματα γράφω πιο πάνω προκειμένου να εξασφαλίσουν τα έξοδα της λαϊκής από το πόστο του παρατηρητή διαιτησία ( ο κ. Γκρούτσης ακόμα και του χασάπη και της κάβας και της ψυχαγωγίας) τους υποχρέωσαν να φάνε την ανακοίνωση γιατί η Ελλάδα με τα βέλη της ούτε σε απολογία δεν την καλέσανε όπως ορίζει ο πειθαρχικός κώδικας της Ε Π Ο  με κάθε σαφήνεια ορίζει ότι κάθε δυσφήμιση του ποδοσφαίρου τιμωρείται « ΚαΙ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ ΣΗΜΑΊΝΕΙ « …δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος των των θεσμοθετηθέντων δικαιοδοτικών οργάνων διαιτησίας και διαιτητών»
Τους τελευταίους αποκαλεί ηθοποιούς και ανίκανους.
Και μετά μερικοί παράγοντες έχουν πάρει σοβαρά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και έχουν κάνει τρομερές προετοιμασίες Λυπάμαι γιατί γρήγορα θα απογοητευθούν  
Και να ακολουθούν τα λόγια του λαού μας « την ζημιά όπου την σταματάς κέρδος έχεις  ΄και του Πίπιλου άλλοτε προέδρου του Π Α Σ Κλένια  τα λόγια « δεν αξίζει να χαλάς ούτε μονόλεπτο για το ποδόσφαιρο της Κορινθίας. 

Σχολιασμός Νικηφόρου 2017 

Ζητώ να μάθω ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου τι ποινή έχει επιβληθεί στον. κ Τριαντάφυλλο για την συγκεκριμένο δελτίο Τύπου  Οι χαρακτηρισμοί που κάνει για την διαιτησία είναι απαράδεκτοι. Με αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί με τα γνωστά αποτελέσματα που είχαμε με τον Διαιτητή Φραντζή. 
Ο Νικηφόρος περιμένει απάντηση. Και αυτά σας τα παρουσιάζω για να μάθετε αυτούς που ψηφίζετε και πως διοικούν Τιμωρούμε όποιος θέλουμε γιατί έτσι έχουμε μάθει  Καλά αυτοί καλά κάνουν εσείς γιατί τους ψηφίζετε 
Θα ήθελα μια απάντηση και από τον κ. Τριαντάφυλλο θα παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον 
Ο επίλογος  ξευτελίζει τους πάνες και τα πάντα : Την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Σωματείου μας για την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Βέλου με θέματα:

·        Λήψη απόφασης για παραίτηση του Σωματείου μας από τα επίσημα πρωταθλήματα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
·        Εκλογή Νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου   
Τίποτα απ όλα αυτά δεν έγιναν και η μπιστολιά ,ηταν χωρίς σκάγια ντροπή να δουλεύετε τους αγνώνους παράγοντες