Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Το παραγάδι του Νικηφόρου που ψαρεύει μόνιμα Νοταρά 48

Αλήθεια τι έχετε κάνει κ. Τσιχριτζή για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο για να έχεις το δικαίωμα να ζητάς και πάλι την ψήφο των παραγόντων;

Ενώ μπορώ να σε αραδιάσω αρκετα που έγιναν με την ανοχή σου και μπορώ να πω και με τις ευλογίες σου. Συνεργάστηκες με ένα προπονητή χωρίς να έχεις κανένα δικαίωμα μια και ο πρόεδρος την ένωσης είναι πρόεδρος όλων των σωματίων Και δεν έχει καμιά δουλειά να κάνει επιλεκτικές  διακρίσεις γιατί εκεί οι παράγοντες σε έστειλαν για να είσαι ανεξάρτητος Και εσυ χώρισες τα σωματεία σε δικά μου και σε ξένα.
Έπαψες να δημοσιεύεις τις ποινές των σωματείων και των παραγόντων για να κάνεις τα δικά σου παιχνίδια Πρέπει να πληρώσει η ομάδα 300 ευρώ του δίνεις οικονομική ενίσυση 200 ευρώ και πληρώνεις 100 ευρώ την διαφορά Γι αυτό και ο γιατρός πρέπει να ζητήσει με ποια αιτιολογία έδωσες τις ενισχύσεις στα σωματεία και τότε θα βγουν όλα στη επιφάνεια και θα δουν αυτοί που έβγαλαν αυτό πρόεδρο με τι τρόπο εκλέγεται.
Βέβαια εκτός συναγωνισμού είναι το εικονικό ( ψεύτικο ) τιμολόγιο που δεν έχεις το ηθικό ανάστημα να βάλεις υποψηφιάτητα.