Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ενωτική Κίνηση : Μη πέφτετε στην παγίδα του Μιχάλη Τσιχριτζή που θέλει να σας πάει στις εκλογές κοιμισμένους

Χθες απέδειξα πως εργάζονται οι επαγγελματίες Δημοσιογράφοι εδώ στην Κορινθία. Κανένας δεν σχολιάζει αυτά που γράφει η Ενωτική Κίνηση Απλά
γράφουν τις απόψεις  της κίνησης χωρίς τίποτα ούτε θετικό ούτε και το αρνητικό 
Αντίθετα αυτό δεν συμβαίνει με τις ανακοινώσεις  της Αναγέννησης  που ναι και αυτές δεν σχολιάζονται αλλά με τους τίτλους που βάζουν τα λένε όλα.
Μια και υπάρχει και επίσημο μπλοκ της Κίνησης που συμμετέχει και στις συσκέψεις να πάρει επιτέλους θέση και να αρχίσει να γράφει γι αυτά που έχει το προνόμιο να παρακολουθεί. Γιατί αν είναι νικητής ο Γιατρός είμαι βέβαιος ότι ο Μιχάλης Φιλιάτρας θα έχει το φωτοστέφανο του αγωνιστή της αλλαγής. 
Γι αυτό τα γράφω όλα αυτά γιατί δεν αγωνιζόμαστε να φύγουν οι παρατρεχάμενοι ( που αυτοί κάνουν κάτι το θετικό κουβαλάνε την κρεμούλα στον άρχοντα εικονικό ) για να μας κουβαληθούν άλλοι που τίποτα το θετικό δεν έχουν προσφέρει παρά μόνο το ανύπαρκτος μπόι τους. 
Να μη πέσουν στην παγίδα  του κυρ Μιχάλη που το 2013 ενώ έχασε κέρδισε και συνέχισε το καταστρεπτικό του έργο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Ενημέρωσης -- ενημέρωσης --ενημέρωσης είναι πλέον το σύνθημα και τίποτα άλλο. Όπως βλέπετε την ανακοίνωση σας για το ενωσιακό γήπεδο με τι απύθμενο ψεύδος σας απάντησε  Και πως το παρουσίασαν οι επαγγελματικοί κονδυλοφόροι. Και ήρθε ο ηγέτης γιατρός και τον ξεβράκωσε. Και αντί αυτό το ξεβράκωμα να το εκμεταλλευτείτε άκρα του τάφου σιωπή υπάρχει από μέρος σας.Και αυτό με την δική σας σιωπή πάνε να το θάψουν. Μα μόνο ο Νικηφόρος δεν θα τους αφήσει. Την ίδια τακτική κρατούσε και η Διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας Κόρινθος 06 και έχασε πρωτάθλημα και κύπελλο γιατί τους κοίμισαν 
Αυτή την μέθοδο που είχε θετικά αποτελέσματα εφαρμόζει ο εικονικός πρόεδρος  Την μέθοδο του ύπνου.