Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Μαλεζάς: «Πρωτάθλημα και Ευρώπη, τίποτα λιγότερο για τον ΠΑΟΚ»


Μαλεζάς: «Πρωτάθλημα και Ευρώπη, τίποτα λιγότερο για τον ΠΑΟΚ»
Στους στόχους της επόμενης σεζόν για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο
Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς.
Αναλυτικά όσα τόνισε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στη Real News:
Για αυτό που έλειψε από τον ΠΑΟΚ φέτος: «Πληρώσαμε το κακό μας διάστημα, εκεί γύρω στον Νοέμβριο. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και χρειαζόμασταν χρόνο για να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ομοιογένεια. Χάσαμε πολλούς βαθμούς αυτό το διάστημα, ωστόσο υπήρχαν παιχνίδια στα οποία δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε. Αυτό το πάθημα πρέπει να μας γίνει μάθημα». 

Για τη νέα σεζόν: «Πάντα έχω στο μυαλό μου την κατάκτηση ενός τίτλου. Εύχομαι να είναι το πρωτάθλημα. Θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει μικρότερους στόχους από αυτούς». 

Για την απόδοσή του: «Πιστεύω ότι βοήθησα όσο μπορούσα περισσότερο την ομάδα. Αυτό που με στενοχωρεί είναι η κάρτα που είδα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για διαμαρτυρία, που δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν». 

Για την αποχώρηση του Ίβιτς: «Πιστεύω ότι πρέπει να δίνεται πίστωση χρόνου στους προπονητές, για να δείξουν έργο. Είχα την ίδια άποψη ακόμη και για προπονητές που δεν με υπολόγιζαν, όπως ο Τούντορ. Το ίδιο πίστευα ακόμη και για τον Σάντος. Θυμάστε τι κριτική τού γινόταν την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ και τι κατάφερε να δείξει στην ομάδα τα επόμενα δύο. Το ίδιο πιστεύω και τώρα. Δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ για τον προπονητή. Με αυτόν ο ΠΑΟΚ πήρε έναν τίτλο μετά από τόσα χρόνια και η ομάδα σε κάποιες περιόδους έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μπορεί να κάναμε και άσχημα παιχνίδια, αλλά τα παραπάνω είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν».