Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Μ΄ αυτόν τον παίκτη «τρελάθηκε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος - Δείτε τι του έκανε μετά το ματς (φωτό)



Γιαννακόπουλος
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης και παρακολούθησε από κοντά τον δεύτερο τελικό των «αιωνίων». Μάλιστα, έζησε
πολύ έντονα το ντέρμπι, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο κατέβηκε δίπλα στο παρκέ.
Μάλιστα, σε όλα τα καλάθια πανηγύρισε, ενώ υπήρχαν και στιγμές που διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους.
Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή του ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν έτρεξε να χαιρετήσει και να φιλήσει τους αδελφούς Αγγελόπουλους, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, είδαν το παιχνίδι και αποχώρησαν ήσυχα, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Ο Γιαννακόπουλος όμως, μετά τους προέδρους του Ολυμπιακού, έσπευσε να αγκαλιάσει και να δώσει το χέρι του στον Παππά, τον οποίο αναγνώρισε ως MVP της πράσινης νίκης. Το …δώρο του ήταν φυσικά μία αγκαλιά από τον Θανάση και ένα φιλί.
Ο Παππάς ήταν από τους κορυφαίους της βραδιάς για τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να τελειώσει το ματς με εντυπωσιακά στατιστικά. Ο Έλληνας γκαρντ είχε 16 πόντους με 2/2 δίποντα (το ένα… τρελό και καθοριστικό), 9/9 βολές, ½ τρίποντα σε 15.40’’ και μία ασίστ. Κατάφερε δηλαδή να τελειώσει τον τελικό με ένα μόνο χαμένο σουτ!