Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Προσοχή να μη χαθεί ο ιστορικός Ολυμπιακός Λουτρακίου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ολυμπιακός Λουτρακίου

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στο ΛουτράκιΚορινθίας, με αρκετές συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα της Β΄ (πρώτη συμμετοχή της ομάδας ήταν την περίοδο 1963-64) και της Γ΄
Εθνικής κατηγορίας. Ιδρύθηκε το1928, με έμβλημα το δαφνοστεφανωμένο έφηβο και χρώματα κόκκινο-άσπρο. Αγωνίζεται στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου. Η ιστορία ξεκινά όταν είχαν έρθει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι Αφοί Ανδριανόπουλοι που τότε έπαιζαν στον Ολυμπιακό Πειραιώς
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2016--2017 για την ομάδα του Ολυμπιακού θα μείνει ως μαύρη σελίδα αλλά και ως αρχή αναδημιουργίας.αφού στην χώρα μας υπάρχουν άνθρωποι ικανοί την συμφορά να την μετατρέψουν σε αρχή αρχή δημιουργίας. Φτάνει να πάψουν να ανακατεύονται παλαιοί που την οδήγησαν εδώ. Ας μιμηθούν την ιστορική παρέα του Α Ο Λουτρακίου που πήραν την ομάδα τους από τα αζήτητα και την ανέβασαν τόσο ψηλά με αποτέλεσμα σήμερα  να αποτελεί την ναυαρχίδα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Πρέπει η νέα διοίκηση να διέπεται από πνεύμα συνεργασίας με τον Α Ο Λ. Και αυτό για να μπορέσει  επιτευχθεί πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να δεχθούν ότι έχουν χάσει τα πρωτεία  Και έτσι να ζητήσουν παίκτες  από την Ακαδημία που θα είναι ικανοί να κάνουν και πάλι ισχυρό τον ιστορικό Ολυμπιακό. Αλλά η συνεργασία να είναι σωστή .
Και να σταματήσει η ομάδα του Ολυμπιακού να στηρίζεται σε επαγγελματίες γυρολόγους ποδοσφαιριστές που την έφεραν στη θέση αυτή. 
\