Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Σκίμπε: «Μεγάλο λάθος αυτό που έγινε στο τέλος»


Σκίμπε
Τα επεισόδια στο φινάλε του αγώνα με τη Βοσνία καταδίκασε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου, με τον Γερμανό τεχνικό να απαντά παράλληλα στον
τεχνικό των αντιπάλων και όσα υποστήριξε: «Δεν θεωρώ ότι παίξαμε βρώμικα, ήταν ένα σκληρό ματς».
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το ματς της Εθνικής και το θετικό αποτέλεσμα: «Είδαμε σήμερα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και με δυνατές μάχες σε κάθε μέτρο του γηπέδου. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δείξουν καλό πρόσωπο. Στο α' μέρος η Βοσνία ήταν πιο καλή αλλά στην επανάληψη παρουσιαστήκαμε πιο καλοί. Είχαμε και πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος η ισοπαλία άφησε τα πάντα ανοιχτά για τις δύο ομάδες στον δρόμο για την Ρωσία».
Για τα όσα είπε ο Μπαζντάρεβιτς: «Θέλω να πω ότι σέβομαι τον συνάδελφό μου Μπαζντάρεβιτς και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Λούλιτς. Μέσα στο παιχνίδι έγινε μεγάλη μάχη αλλά δεν θεωρώ ότι παίξαμε βρώμικα. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αν και η Βοσνία ανέβηκε ψηλά και μας πίεσε. Γενικά υπήρχε πολύ άγχος και πίεση για τους βαθμούς και σκληράδα στον αγώνα. Πολλοί από τους παίκτες που έπαιζαν στις δύο ομάδες είναι φίλοι και υπήρξαν και συμπαίκτες».
Για το περιστατικό στο φινάλε: «Ενημερώθηκα αλλά δεν είδα το περιστατικό με τον βοηθό προπονητή της Βοσνίας να χτυπάει τον παίκτη μας, τον Γιαννιώτα που έχασε ένα ή δύο δόντια. Πρόκειται για μεγάλο λάθος και είναι σίγουρα καταδικαστέο».