Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Να ποιος διαδέχτηκε τον Σπύρο Νίκα

  Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισμαι , τον δρόμον τετέλεκα την πίστην τετήρηκα Λοιπόν απόκειται μοι ο της δικαιοσύνης στέφανος.                                    
                                                         Απόστολος Παύλος 



                                       Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκας Σπύρος
Τριάντα πέντε χρόνια διοίκησε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και δεν βρέθηκε να του πει ένας το παραμικρό. Έχω τα παρακάτω ντοκουμέντα για να αποδείξω το ακέραιο του χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου. 



Όλοι θα έχετε καταλάβει ότι με την μεσολάβηση του Σπύρου Νίκα δόθηκαν αυτά τα χρήματα. Αλλά και ο κ. Γιαννακόπουλος έδωσε χρήματα και σε ομάδες με την μεσολάβηση του αείμνηστου προέδρου. Και μάλιστα κάποιοι έχουν σήμερα και αξιώματα αλλά που να θυμηθούν όταν έπαιρναν 1.000.000 δραχμές ως οικονομική ενίσχυση της ομάδας του που ήταν πρόεδρος.



Ο Σπύρος Νίκας δεν είχε καμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία και  όμως ο υπουργός του αθλητισμού Ορφανός τον παρακάλεσε να λάβει μέρος σε μια επιτροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δέχτηκε υπό έναν όρο να μη του δοθούν ούτε τα μεταφορικά του. Βέβαια ούτε λόγος για αποζημίωση που ήταν 1,200 ευρώ Ο υπουργός έμεινε με το στόμα ανοικτό και ο πρόεδρος όλα αυτά που είπε τα θεωρούσε  φυσιολογικά. Όπως φυσιολογική θεώρησε την άρνηση του για να πάει στο παγκόσμιο κύπελλο στην Αμερική. με έξοδα πληρωμένα από τον Ελληνικό Λαού. 
Και ρωτάμε να μας πει στα οκτώ χρόνια που διοικεί την ένωση η αφεντιά του οι συνεργάτες του αλλά και οι παρατρεχάμενοι  του εικονικού προέδρου  πόσα έχουν εισπράξει και μας περιφρονεί και δεν μας απαντά. Αλλά θα τα μάθουμε και θα τα δημοσιεύσουμε
Αυτούς ψηφίσατε για να σας διοικούν καλά να πάθετε Και μέσα σ αυτούς είμαι και εγώ αφού το 2009 ήμουνα με τον εικονικό και από τότε έχω ζητήσει χιλιάδες συγνώμες.